Wat ik meeneem op vakantie om mijn creativiteit te bevorderen

Wat ik meeneem op vakantie om mijn creativiteit te bevorderen

De zomervakanties staan voor de deur en dit is het uitgelezen moment om een travel journal bij te houden. Niets leuker om je vakantie herinneringen vast te leggen in journal en later terug te lezen en te kijken wat je allemaal hebt gedaan tijdens de vakantie.

Wat neem je mee?

Het enige min punt is dat je qua bagage vaak beperkt bent en je niet al je hobby spullen mee kunt nemen. Persoonlijk vond ik dat altijd heel erg lastig en wilde ik het liefst zoveel mogelijk meenemen. Afgelopen mei heb ik mij aangemeld bij de Wild & Free Society van Lou Niestadt. Een creatieve community waar je, naast heel veel inspiratie, ook terecht kunt voor e-courses. Een van de e-courses is het starten van een travel journal. Het mooie van deze cursus is dat Lou Niestadt je laat zien hoe je met heel weinig je reizen kunt vast leggen.

Wat ik meeneem op vakantie om mijn creativiteit te bevorderen

Mijn voorkeuren

Ikzelf neem deze zomer mijn Midori Travel Journal mee. Deze heb ik ingericht met een gelinieerd en een blanco boekje. Tevens heb ik de plastic zipper pocket toegevoegd om kleine memorabilia in te bewaren en wat stickers mee te kunnen nemen. Deze zomervakantie wil ik wil graag een visual art journal gaan bijhouden met mijn eigen tekeningen. Hiervoor neem ik nog een klein waterverf palletje mee, een watervaste fineliner en een waterbrush (handig als je onderweg wilt tekenen en schilderen). Een paar rolletjes washi tape maken mijn travel journal creativity bag compleet.

Wat ik meeneem op vakantie om mijn creativiteit te bevorderen Wat ik meeneem op vakantie om mijn creativiteit te bevorderen

Hebben jullie al plannen voor de zomervakantie? Wat gaan jullie meenemen aan creatieve spullen?

Take care!

xoxo

Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.