Notitieboeken personaliseren

Notitieboeken personaliseren met logo

 

 

Uniek en mooi als geschenk: een gepersonaliseerd notitieboek. Een ideale give-away tijdens een event, bedrijfspresentatie, voor je medewerkers of voor cursisten tijdens een training/workshop. Een notitieboekje is een product wat veel gebruikt wordt en daarmee komt jouw logo steeds onder de aandacht.

Er zijn een aantal mogelijkheden als het gaat om personaliseren. Geef je wensen aan ons door en wij gaan aan de slag. Vraag via de roze knop hierboven meteen een offerte aan of bel ons op: 040-8433570.

Wij werken samen met zeer ervaren drukkerijen en staan garant voor het leveren van topproducten, dit geldt dus ook als je ze laat personaliseren.

Diverse druktechnieken

Blinddruk /pregen– het logo wordt in het notitieboek gedrukt waardoor er een lichteffect ontstaat. Het logo lijkt hierdoor iets donkerder dan de rest van het notitieboek.

Zeefdruk – met exacte PMS kleuren

Foliedruk – luxe zilver of goud opdruk.

Welke notitieboeken zijn geschikt om te personaliseren

Wij hebben diverse notitieboeken die geschikt zijn. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Voorbeeld Lady T notitieboekTucson
Omslag van kunstleer. Deze omslag heeft de look and feel van leer en is zowel in hardcover uitvoering als softcover te verkrijgen. Dit notitieboek geeft een mooi ton-sur-ton effect bij blinddruk/pregen en is ook mooi met zeefdruk.
Vanaf 50 stuks beschikbaar in zwart, rood en donkerblauw.
Vanaf 300 stuks 14 extra kleuren mogelijk

 

 

moleskine notitieboek personaliserenMoleskine
Het bekendste notitieboek is beschikbaar in vele kleuren en kan gepersonaliseerd worden met jouw logo.

 

 

Nkuku Rustic leren notitieboek

 

Nkuku rustic leren notitieboek A5 of A6
Dit prachtige leren notitieboek is ook te personaliseren met een logo.

 

 

Naast deze opties zijn er nog vele andere notitieboeken gemaakt van papier, thermo PU (kunst leer) en (kalfs)leer.

Extra mogelijkheden

Kies je voor het personaliseren van een notitieboekje Tucson of Moleskine? Dan kun je deze laten blinddrukken/pregen en bedrukken, maar heb je ook nog de mogelijkheid om een in kleur bedrukt band (banderol) te laten drukken die eromheen gewikkeld kan worden. Ideaal als je een foto, langere tekst of iets met multicolor wilt doen.

Er zijn voor de Tucson nog meer mogelijkheden. Vertel je wensen en wij gaan kijken wat we kunnen doen. Bijvoorbeeld een andere kleur elastieken band (vanaf 300 stuks), een pen toevoegen of een bedrukte pagina in het notitieboek met jouw boodschap.

 

Juliette Moolenbeek

Krijg zo snel mogelijk persoonlijk advies.

Geef uw naam en telefoonnummer door en onze specialist neem zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Recente opdrachten notitieboeken met logo

  Notitieboek met logo zwart blauw rood

  Vragen en antwoorden

  Is er een minimale afname?
  In principe personaliseren we de Paros en Tuscon vanaf 50 stuks. Voor de Nkuku rustic en Moleskine kun je wel kiezen voor een kleinere oplage. Hou er wel rekening mee dat de opstartkosten voor 10 stuks het zelfde kost als voor 100 stuks. Een kleine oplage is dus in verhouding duurder, maar is natuurlijk wel mogelijk. Wil je slechts een notitieboek bestellen? Dan verwijs ik je graag door naar deze pagina. Hier leggen we uit wat we per stuk voor je kunnen maken.

  Wat kost het?
  Houd rekening met vaste opstartkosten (ongeacht het aantal notitieboeken) en een vast bedrag per notitieboek om te drukken/pregen. Elk project is uniek en maatwerk, wij kunnen hier dus geen vaste prijzen laten zien. Bel ons en we gaan samen aan de slag.

  Wat is de doorlooptijd?
  Dit is lastig aan te geven, het ligt aan je wensen en de gekozen druktechniek. Gemiddeld moet je rekening houden met 2-3 weken. Mocht dit te lang zijn omdat je te maken hebt met een deadline, geef dit dan tijdig aan en dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

  Hoe bestel ik?
  Je kunt van te voren al kijken of je een voorkeur hebt voor een bepaald notitieboek en bepaalde druktechniek. Maar je kunt natuurlijk ook met ons overleggen. Wij maken vervolgens vrijblijvend een offerte op maat. Indien je akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag.

  Krijg ik een voorbeeld te zien?
  Het maken en accorderen van digitale drukproeven is een essentieel onderdeel van het proces. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan wij aan het werk en sturen we zo spoedig mogelijk een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van het product en de plaatsing van bijvoorbeeld het logo. Vervolgens passen we het ontwerp aan totdat je tevreden bent en akkoord geeft op het definitieve ontwerp.

  Als je precies weet wat je wilt, volgen wij jouw instructies. Maar we kunnen ook suggesties doen als je daar behoefte aan hebt.

  Mail ons op: zakelijk@mylovelynotebook.nl
  Bel op: 040-8433570

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.