Intelligent Change

Intelligent Change

Intelligent change is het bedrijf achter de populaire Five minute journal en de Productivity Planner. Het zijn prachtige producten voor meer geluk en productivteit. Beide notitieboeken zijn ‘guided’ en nemen je mee aan de hand. Het zijn dus geen blanco notitieboeken om in te schrijven, maar begeleide boeken. De opzet is vrij simpel, en juist daardoor erg krachtig!

Five Minute Journal

De Five minute journal is een prachtig linnen bewustzijn notitieboek die jou helpt in slechts 5 minuten per dag bewuster te zijn van je leven en dankbaarder te zijn. In de ochtend beantwoord je drie vragen en in de avond beantwoord je er twee. Zo ben je bewust jouw intentie voor de dag aan het zetten en reflecteer je hoe het morgen beter kan voordat je gaat slapen. En dat in slechts vijf minuten per dag!

Productivity Planner

En dan de Productivity Planner. Dit is een zwarte planner met een goudfolie opdruk. De planner helpt je om effectief je dagen in te plannen, om de juiste acties te ondernemen en het echte werk te doen. De methode in de planner werkt met de Pomodoro techniek. Met deze techniek werk je 25 minuten aan een doel en dan heb je 5 minuten rust. Dit is een beproefde methode die erg goed werkt en met deze planner kan jij het ook voor jou laten werken. Dus bestel nu jouw planner en journal in onze webshop!

Waarom kopen bij My Lovely Notebook?

✨ My Lovely Notebook is officieel verkooppunt in Nederland.
✨ Wij pakken jouw bestelling altijd in als cadeautje
✨ Besteld voor 16:30 is direct verzonden
✨ Onze klanten waarderen ons met een 9,9!

Ben jij de volgende die we blij mogen maken?

Five minute journal en productivity planner