Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Archer and Olive

Archer and Olive Bullet journals en schetsboeken

Archer and Olive notitieboeken, bullet journals en schetsboeken koop je bij My Lovely Notebook. Een prachtig assortiment van linnen notitiboeken met uitmuntende kwaliteit papier. Het ultra dikke papier is 160 grams papier. Dit is erg bijzonder in de notitieboeken wereld. De Archer & Olive notitieboeken zijn uitermate geschikt voor vulpennen, markers, stiften en of verf. Het zal niet door de pagina heen te zien zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ‘ghosting’ of ‘bleeding’. En het papier is helderwit, wat wil je nog meer?

Oja, deze hand gebonden notitieboeken blijven daarnaast ook nog eens perfect openliggen. Wat natuurlijk mega fijn is met het werken in je bullet journal.

De notitieboeken van Archer and Olive komen sinds kort in een mooie bewaardoos. Ideaal om al je bullet journal materialen in te bewaren.
Zo heb je al je creatieve spullen mooi bij elkaar. Maar uiteraard kan je deze doos ook ergens anders voor gebruiken.

Het is een jong merk uit Amerika wat erg vernieuwend is. We waren op slag verliefd toen we de journals voor het eerst zagen. De eigenaresse en oprichtster Bonnie bedenkt steeds weer iets nieuws waardoor er continue nieuwe kaften worden toegevoegd. Of papier in een andere kleur komt, er een mooie bewaardoos omheen zit en een bedeltje aan het leeslint. Wij houden ervan. Wil je echt een kwaliteit bullet journal, ga dan voor een A&O journal.

Archer and Olive bullet journal kopen