Moyu notebooks

Over MOYU

MOYU is een jong, groeiend bedrijf dat 2 jaar geleden is begonnen. Met als doel bijdragen aan een betere wereld en behoud van de natuur. Steenpapier draagt bij aan een betere wereld, want bij de productie van het papier wordt er geen water en bleekmiddelen gebruikt.

MOYU betekent een “magical place” in het chinees. Niet alleen de unieke ecosystemen op onze planeet zijn voor ons een magische plek, ook in je boekje kan je al je magische gedachten kwijt.

De notitieboeken worden in Nederland geproduceerd en dragen daardoor al bij aan een beter milieu. Daarnaast doen ze nog meer terug voor de wereld. Voor elk verkocht MOYU notebook wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya. 🌳 Ook als je jouw Moyu notebook bij My Lovely Notebook koopt.

Oneindig schrijven zonder impact te maken op de natuur.

MOYU uitwisbaar notitieboek

Voor het gebruik van deze notitieboeken worden de Pilot Frixion pennen geadviseerd, omdat daarmee de geschreven tekst verwijderd kan worden met het bijgeleverde doekje. Met gewone pen erin schrijven kan natuurlijk ook, maar dan kan je de tekst helaas niet meer uitwissen. Daarnaast verkopen wij ook de navullingen voor de Pilot Frixion pennen.

Perfect te gebruiken naast je dagboek, memorybook, notitieboek met inzichten voor later. Het is complementair en zorgt ervoor dat alle losse blaadjes en post-its van je bureau verdwijnen en je hoofd een stuk rustiger wordt.