Moyu notebooks

Over MOYU

MOYU is een jong, groeiend bedrijf dat 2 jaar geleden is begonnen. Met als doel bijdragen aan een betere wereld en behoud van de natuur. Steenpapier draagt bij aan een betere wereld. Want bij de productie van het papier wordt er geen water en bleekmiddelen gebruikt.

MOYU betekent een “magical place” in het chinees. Niet alleen de unieke ecosystemen op onze planeet zijn voor ons een magische plek, ook in je boekje kan je al je magische gedachten kwijt.

De notitieboeken worden in Nederland geproduceerd en dragen daardoor al bij aan een beter milieu. Daarnaast doen ze nog meer terug voor de wereld. Voor elk verkocht MOYU notebook wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya. ? Ook als je jouw Moyu notebooks bij My Lovely Notebook koopt.

Oneindig schrijven zonder impact te maken op de natuur.

MOYU uitwisbaar notitieboek

De MOYU notebooks zijn gemaakt van dik steenpapier. Hierdoor is het super stevig. Ook zit een een klein beetje gerycled plastic door het papier heen waardoor het heel goed tegen water kan. Als je hier nu op schrijft met een speciale pen, kan je het eenvoudige met een vochtig doekje de tekst eraf vegen.

Als je deze notitieboeken van MOYU gebruikt worden de Pilot Frixion pennen geadviseerd, omdat daarmee de geschreven tekst verwijderd kan worden met het bijgeleverde doekje. Met gewone pen erin schrijven kan natuurlijk ook. Maar dan kan je de tekst helaas niet meer uitwissen. Daarnaast verkopen wij ook de navullingen voor de Pilot Frixion pennen.

Gebruikt een MOYU notebook naast je dagboek, memorybook, notitieboek met inzichten voor later. Het is complementair en zorgt ervoor dat alle losse blaadjes en post-its van je bureau verdwijnen en je hoofd een stuk rustiger wordt.

MOYU zit niet stil en voert continue productverbeteringen door. Zo is er nu een nieuw uitwisbaar notitieboek gekomen met een harde kaft: de MOYU rocksolid. Deze is ideaal om mee te nemen omdat deze minder kwetsbaar is. Daarnaast is er ook een water spray flesje beschikbaar zodat je altijd water bij je hebt om de tekst uit te wissen met het handige doekje.