Filofax

Filofax navulbare notitieboeken en organizers

My Lovely Notebook heeft een prachtige collectie Filofax notitieboeken en Filofax organizers op voorraad. Deze notitieboeken en organizers zijn hervulbaar en verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook alle navullingen vind je bij ons in het assortiment.

Filofax is een bekend en populair merk. Steeds meer mensen (her)ontdekken dit merk, wat opgericht is in 1921 in Londen. In de jaren 80 maakten veel mensen gebruik van de organizer met agendavulling. Dit was een veel gebruikt systeem, wat inmiddels zijn herintrede weer doet. Veel mensen vinden het fijn een agenda te hebben die je behoud, waarbij je alleen het jaar gedeelte vervangt. Een aantal jaar geleden introduceerde ze de notebooks. Dat was een feest! Nu kunnen ook niet agenda gebruikers, gebruik maken van een mooi Filofax product.

Filofax notitieboeken

De Filofax notitieboeken zijn hervulbaar en kan je dus heel erg lang gebruiken. Door de speciale perforatie in het papier, kan je het papier eenvoudig uit het notitieboek halen en dit op een andere plek weer terugstoppen. Bijvoorbeeld achter een van de bijgeleverde tabbladen. Maar ook, wanneer het boekje is volgeschreven kan je al het papier vervangen door een nieuw setje papier.

Met de hervulbare notitieboeken behoud je dat nieuwe notitieboek-gevoel omdat je deze steeds weer als nieuw kunt aanvullen.

We hebben de notitieboeken in A5 en A4 formaat. Waarbij A5 het meest gebruikte formaat is. Daarnaast bieden we vele soorten vullingen en handigheidjes aan voor de notitieboeken. Bekijk hier onze Filofax notitieboeken en navullingen. 

Filofax organizer

De Filofax organizers zijn niet meer weg te denken. Ze worden gebruikt als agenda maar tegenwoordig ook steeds meer als notitieboeken, alles in een organizer of bulletjournal. De organizers zijn er in de formaten: pocket, personal en A5. Het formaat dat je kiest is heel persoonlijk. Neem je hem dagelijks met je mee? Dan is personal formaat heel fijn. Maar wil je juist wat meer ruimte hebben of schrijf je groter dan is het A5 formaat organizer weer heel prettig. Bekijk jouw situatie om te kiezen wel formaat bij jou past.

Voor de organizer hebben we ook veel navullingen zoals de agenda vulling 2021, diverse soorten papier, ziplock bag, finance papier, contacten, dotted papier voor bullet journaling of extra tabbladen.

Bekijk al onze organizers. 

Filofax Folio

De folio is een nieuw product. Het zit tussen een original organizer en een luxe notitieboek in. Het is namelijk een leren sleeve waar een navulbaar notitieboek A5 in zit. Ook dit papier is navulbaar. Maar, je kan ook het notitieboek vervangen voor een gebonden notitieboek van een ander merk. Een A5 Leuchtturm1917 notitieboek of Archer and Olive bullet journal passen hier perfect in.

Filofax notitieboek met naam

Wij kunnen de Filofax notitieboeken ook bedrukken met jouw naam. Een gepersonaliseerd notitieboek is ook een ontzettend leuk cadeau voor een dierbare of handig als je zelf meerdere notitieboeken tegelijkertijd gebruikt.

filofax notitieboek met naam

Filofax kopen