Over My Lovely Notebook

Voorliefde
Oké, we moeten het bekennen. We hebben een voorliefde voor kantoorartikelen. Veel mensen maken (nog steeds) gebruik van notitieboeken. Makkelijk om zowel op kantoor als thuis je zaken te ordenen, je gedachten op papier te zetten of om dingen te noteren die je niet wil vergeten: restauranttips van collega’s, filmaanraders van je vrienden.

Vreemd dat iets wat je overal bij je draagt vaak dat standaard notitieboekje van kantoor is. Bij My Lovely Notebook zijn we er van overtuigd dat je notitieboekje ook een verlenging van je persoonlijkheid is. Het notitieboekje waarmee je loopt laat namelijk een deel van je persoonlijkheid zien.

Over de oprichtster Juliëtte
Juliette My Lovely Notebook
Ik ben Juliëtte Moolenbeek en ben My Lovely Notebook gestart vanuit een liefde voor notitieboekjes en organizing producten. Artikelen die het leven net wat makkelijker maken. Ik ben van mening dat het lastig is om een bijzonder notitieboek te vinden.

Door de ervaring dat het best wel een zoektocht is om iets moois, unieks of duurzaams te vinden heb ik de stap genomen om alles samen te brengen via My Lovely Notebook. Op deze manier worden bijzondere én mooie notitieboekjes op een eenvoudige manier toegankelijk gemaakt voor jou.

Elke dag ben ik bezig om te kijken of er nog mooie merken zijn die het aanbod van My Lovely Notebook kunnen aanvullen. Ik ben My Lovely Notebook gestart naast een full time baan. Een paar jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd om mij 100% te kunnen focussen op de webshop. Een spannende stap, maar ik vind het fantastisch om My Lovely Notebook te runnen met passie en plezier. Ik hoop dat je een fijne winkelervaring bij ons hebt!

Niet alleen
Wij zijn niet de enige die vrolijk worden van ons notitieboekje. En gelukkig zijn we ook niet de enige die onze collectie kan waarderen. Door het opzetten van My Lovely Notebook geven we iedereen de mogelijkheid om dat boekje uit te zoeken waar je altijd naar wil kijken, waar je trots op bent en waarmee je laat zien wie je bent.

Naast notitieboekjes en bullet journals verkopen we ook andere producten, zoals agenda’s, planners en diverse pennen en stickers. Kortom, bij My Lovely Notebook vind je alles om lekker te schrijven!

Ken jij nog een mooi merk of product wat volgens jou nog mist in onze webshop, laat het ons weten!

My Lovely Notebook is onderdeel van My Lovely Company.

ervaringen met My Lovely NotebookSchermafbeelding 2014-11-02 om 20.59.08arinda review over my lovely notebook

review simone over My lovely notebook

ervaring My Lovely Notebook

ervaring My Lovely Notebook

 


Notitieboekjes Geen verzendkosten boven de €70
Notitieboekjes Betrouwbare bezorging door PostNL
Notitieboekjes Veilig en snel betalen met iDEAL
Notitieboekjes Gratis persoonlijke inpakservice