Dingbats*

Dingbats* notitieboek

Dingbats* is een Libanees bedrijf wat begonnen is als papierleverancier. Ik heb vader en zoon zelf mogen ontmoeten en het is zo leuk om met mensen te praten die zo gepassioneerd zijn over hun product. Ze willen graag een bijdrage leveren aan de wereld. Hierdoor gebruiken ze allemaal eco-vriendelijke materialen zoals 100% vegan leer en FSC papier. De notitieboeken van dit ‘groene’ merk zijn daarnaast ook helemaal afbreekbaar en recyclebaar.

Op elk notitieboek van Dingbats* staat een bedreigde diersoort of een bedreigd gebied gepreegd (diepdruk). En schenken ze een deel van de verkopen aan het Wereld Natuur Fonds, zodat een deel van de verkopen terecht komt om deze beschermde diersoorten te beschermen.

Er zijn twee collecties: de Wildlife collection en de Earth collection

De Wildlife zijn notitieboeken met een leder look, ronde hoeken en prachtige gestikte randjes. Ze bevatten alle handigheidjes zoals een vakje achterin, een penloop, leeslintje en elastiek om af te sluiten.

De Earth notitieboeken zijn meer bedoeld voor bullet journaling want bevatten wat extra handigheidjes zoals: een index voorin, genummerde pagina’s, een handig tab systeem, twee leeslintjes, een vakje achterin, penlus en een elastiek.

Momenteel hebben we alle A5 formaat en alle A4 formaat notitieboeken in ons assortiment van dit merk. Nieuwe titels zullen we zo snel mogelijk toevoegen zodra beschikbaar. Heb je een wens voor een specifiek boek met bepaalde inhoud? Geef het door dan kunnen wij deze speciaal voor jou bestellen.

Naast de notitieboeken heeft Dingbats* ook dual brush pennen uitgebracht in 2 kleuren combinaties. Ga direct naar de Atopen pennen.

Wij zijn benieuwd wat je van dit mooie merk vegan notitieboeken vindt!

Dingbats-kopen-my-lovely-notebook