Verzendinformatie


Verzending

Wij verzenden jouw bestelling op maandag, woensdag en vrijdag indien jouw bestelling binnen is voor 16:30. Je ontvangt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen.In verband met de feestdagen en Black Friday kan de levering door PostNL iets langer duren dan je normaal gewend bent.

De kosten voor brievenbuspost bedragen € 4,25. De kosten voor pakketpost bedragen € 6,95. De verzendkosten worden aangegeven zodra er een product in de shoppingbag zit. Voor de verzending zijn wij afhankelijk van PostNL.

Verzenden naar België kost € 8,95 en gaat altijd met pakketpost. De levering hiervan bedraag 1-3 werkdagen. Indien je in België woont zou je er ook voor kunnen kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij bekenden in Nederland. Dan worden de Nederlandse verzendtarieven berekend.

Bij een te kleine brievenbus kan het voorkomen dat de bestelling niet afgeleverd wordt. Is je brievenbus smaller dan 26,5 cm kies dan voor een ander afleveradres. Laat het bijvoorbeeld afleveren op je werk.

Verzending naar andere landen / Shipping to other countries

Wij verzenden standaard naar Nederland, België en Duitsland. Verzenden naar andere landen gaat in overleg. De kosten zullen afwijken van de verzendkosten binnen Nederland. Stuur hiervoor ons een email en dan kijken we wat de kosten voor je zullen zijn.

Please send us an email with the product you want to order and the specific country where you want the product to be delivered. We will send you the prices of the shipping.

Bevestiging
Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een bevestiging per email. Als je Hotmail of Live gebruikt als email kan het zijn dat de bevestiging in de map ongewenst of spam terecht komt. Je bestelling ontvang je dan in de regel de eerst volgende werkdag. Mocht jouw bestelling met pakketpost worden verzonden ontvang je hiervan per email een track&trace code.