Lamy

Lamy

Lamy pennen en schrijfwaren zijn onze nieuwste aanwinst in onze webshop en nu al niet meer weg te denken. Lamy is een Duits merk wat staat voor kwaliteit en degelijkheid. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1930 bestaat en is opgericht door C. Josef Lamy. We zijn enorm gecharmeerd van de prachtige vormgeving en prijs/kwaliteitsverhouding van de schrijfwaren. En uiteraard van de prachtige kleuren die gebaseerd op de nieuwste trends worden toegevoegd aan het assortiment. Het bedrijf ontwerpt alle pennen in huis en winnen design award, na award.

Lamy vulpen kopen

De meeste van ons zijn al vroeg met dit merk in aanraking gekomen, namelijk op de basisschool. Veel mensen leerden voor het eerst schrijven met een vulpen (de iconische Lamy abc vulpen. In rood of blauw met hout). Ik kan me die van mij nog heel goed herinneren.

Lamy heeft meerdere soorten schrijfwaren in het assortiment, waaronder: de vulpen, balpen, rollerbal pen, vulpotlood en daarnaast ook nog andere creatieve producten zoals potloden en verf.

Een van de bekendste Lamy vulpen is de Safari. Een prachtig vormgeven vulpen van kunststof met de metalen clip. Of de Lamy vulpen al-star die qua uiterlijk lijkt op de safari vulpen, maar dan gemaakt van aluminium en de metalen clip is daarbij in de zelfde kleur als de pen.

De punt van de vulpen is gemaakt van hoogwaardig staal, waarbij andere vulpennen en

Balpen en rollerbal

Van elke vulpen collectie is ook een balpen of rollerbal pen verkrijgbaar. Ben je niet zo’n vulpenschrijver, dan kan je ook dus kiezen voor iets meer gemak en snelheid door het gebruiken van de balpen of roller bal pen. Of, juist om de hele serie compleet te hebben en van pen af te wisselen. Schrijven is heel persoonlijk, dus kies de pen die bij jouw smaak en schrijfstijl past.

Een Lamy pen heeft een luxe uitstraling

Doordat de pennen van Lamy zo fijn geprijsd zijn, is het voor bijna iedereen mogelijk een Lamy pen aan te schaffen. Stel je eens voor dat je met je mooie notitieboek aankomt bij een klant en daar met een gratis balpen in schrijft? Dan zou jouw mooie notitieboek ook beter tot zijn rechtkomen met een mooie, kwalitatieve pen mét luxe uitstraling! Er zijn vele kleuren verkrijgbaar, dus sowieso hebben we een mooie die bij jou (en je notitieboek) past.

Lamy notitieboeken

Onlangs heeft Lamy zelf ook notitieboeken op de markt gebracht. Hele bijzondere, want de liniatuur (bedrukking binnenzijde) is anders dan je misschien gewend bent. Het zijn geen lijntjes, dotted of ruitjes… Het is een combinatie van deze liniaturen. Bekijk hier de Lamy notitieboeken collectie en de bijzondere binnenzijde.

Lamy schrijfwaren showroom

Omdat we een groot deel van de collectie vertegenwoordigen hebben wij ook een mooie showroom die te bezoeken is. Wil je de pen in het echt zien, even vasthouden of wil je graag hulp bij het maken van jouw keuze? Kom dan bij ons langs in Nuenen.

Showroom is geopend tussen 11:00-15:00 uur.

I.v.m huidige de corona voorzorg maatregelen vinden we het fijn als je van te voren even belt dat je langskomt om een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat het niet te druk wordt in onze showroom en dat we jou alle aandacht kunnen geven. Bel voor een afspraak naar: 040-8433570.

Het bezoekadres is: den binnen 21D in Nuenen (voorbij het witte woonhuis van nummer 21 door het metalen hek, meteen aan de linkerkant).