Sweet Water Decor

Linnen notitieboeken van Sweet Water Decor

Bij My Lovely Notebook zijn we altijd op zoek naar de állermooiste notitieboeken. De leukste kaften, het mooiste papier en originele merken die we niet overal tegenkomen. Zo af en toe stuiten we op een prachtig merk dat we wel moéten toevoegen aan ons assortiment. Zo ook Sweet Water Decor!

Dit is een lifestyle brand uit Amerika die bekend staat om de motiverende en inspirerende woorden op alle producten. Van dit prachtige merk bestaat ook een stationery lijn en de linnen notitieboeken van Sweet Water Decor zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop!

Sweet Water Decor is een motiverend en inspirerend merk dat begon in 2014. Het doel van hun is om alle vrouwen te motiveren en te inspireren om hun dromen te leven!

Elk ontwerp op de producten is gemaakt en met de hand beletterd door eigenaresse Melissa, zodat je een linnen journal krijgt dat echt uniek is! Bij het merk streven ze ernaar klanten alleen producten van de beste kwaliteit te leveren.

Het gelinieerde papier is kwalitatief goed, schrijft heerlijk en door de clean uitstraling zijn de boekjes te gebruiken voor alle doeleinden. En daarnaast heeft het een vrolijk schutblad. Dit linnen notitieboek misstaat absoluut niet op jouw bureau of in jouw tas ;-)

Of je nu dagelijks je verhalen kwijt wil en er een journal van maakt, of dat het een boekje is voor in je tas voor alle aantekeningen die je wil maken. Deze notitieboeken zijn een geweldige toevoeging aan ons assortiment!

Sweet Water Decor - Linnen notitieboeken online bestellen - My Lovely Notebook