Retourneren

Is het besteld product niet helemaal wat je er van verwachtte? Jammer! Uiteraard mag je de producten retourneren of ruilen. Dit kan zonder opgaaf van reden. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Je hebt 30 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden per e-mail dat je een of meerdere producten retour wilt sturen.

Alvorens je het product retour stuurt, stuur ons dan een email dat je een product wilt retourneren met dit ingevulde retourformulier. Zo weten wij dat er iets retour komt. Je hebt vanaf het moment van het aanmelden 14 dagen om het product retour te sturen. Verpak het product goed als je het naar ons retour stuurt (het liefst in de verpakking waarin het naar jou is verzonden).

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per email vooraf, of waarbij de retourtermijn van 30 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen.

Na ontvangst van de retourzending zal My Lovely Company (in de naam van: My Lovely Notebook) het order bedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) van de bestelling terugstorten op je bankrekening (binnen 14 dagen na aanmelden retour). De kosten voor het retour sturen betaal jij. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt er een schappelijke waardevermindering in rekening gebracht.

Wanneer je de geretourneerde bestelling hebt betaald met een cadeaubon, krijg je van ons een cadeaubon van de waarde van het product terug, i.p.v. bovengenoemde terugstorting op je rekening. Wij geven geen geld terug.
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Heb je meerdere producten besteld, maar zijn deze niet tegelijkertijd geleverd? Dan gaat de 30 dagen bedenktijd pas in nadat je het laatste product van de bestelling hebt ontvangen.

Indien je een product hebt personaliseren (notitieboek met naam) dan heb je geen recht op retour. Wij kunnen dit notitieboek of fotoalbum namelijk niet meer verkopen.

LET OP! HIERONDER NOG EEN KEER DE STAPPEN UITGELEGD:

  1. Stuur ons een email met het bericht dat je een product retour gaat sturen (liefst in combinatie met retourformulier). Stuur nog niets retour.
  2. Wacht een email van ons af met daarbij een retournummer.
  3. Stuur het product goed verpakt retour in de originele verpakking (met het retourformulier).
  4. Na wij de producten in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag retour op jouw rekening.