• 1
  • 2

Nuuna

Nuuna notitieboek

De prachtige notitieboeken van het Duitse merk Nuuna zijn al jaren bij ons verkrijgbaar. Een stijlvol large notitieboek gemaakt van gerecycled leer of gerecyclede jeanslabels. Binnen in zit prachtig stevig papier met een dot grid (puntjes). Hier kun je heerlijk op schrijven. Een Nuuna notitieboek onderscheid je van anderen!

Er zijn notitieboeken met diverse aansprekende titels: The Masterplan, Milky way, Super Star, Paradise, Write Wrong in diverse kleuren. Namelijk: koper, zilver, roze, grijs, zwart en wit. Verkrijgbaar in Large en sommige ook in A6 formaat.

Voor iedereen die van schrijven houdt op heel fijn papier, is er wel een passend notitieboekje van dit prachtige merk. Doordat het papier puntjes heeft en geen lijntjes zou je het schrijfboek ook goed kunnen gebruiken als bullet journal. Een gestippeld notitieboek is uitermate geschikt voor bulletjournaling. Een Nuuna notitieboek is een van de meest gebruikte notitieboeken als bulletjournal vanwege het dikke papier. De nieuwere titels van Nuuna hebben ook paginanummers wat het makkelijk maakt voor je index. Daarnaast heeft iedere Nuuna notitieboek 120 grams Munken papier. En het allerfijnste aan Nuuna notititieboeken is dat ze plat open blijven liggen!

Nuuna notitieboeken

Nuuna notitieboeken veroveren een plekje in de harten van de notitieboeken liefhebbers. Vanwege het formaat, de kwaliteit, het soort papier, het dotgrid en de prachtige designs. Ze worden in Duitsland gemaakt en met de hand gezeefdrukt. Daarnaast worden er voor de kaften gerecyclede materialen gebruikt zoals gerecycled leer en oude jeans labels.

Mis je jouw favoriete Nuuna notebook in ons assortiment? Laat het ons weten! We zullen deze dan voor jou aan ons assortiment toevoegen.

Wil je goed het verschil tussen de diverse Nuuna’s en de binnenkant van de Nuuna zien? Bekijk dan deze video.