Filofax collecties 2023 bij My Lovely Notebook!

Alle Filofax Collecties shop je bij My Lovely Notebook

Shop de mooiste Filofax collecties voor 2023 bij My Lovely Notebook

Het is je vast niet ontgaan dat we bij My Lovely Notebook ontzettend grote fans zijn van Filofax! Daarom zorgen we er niet alleen voor dat we alle prachtige accessoires, zoals bijvoorbeeld Filofax tabbladen, Filofax Organizers, Filofax Stickers of Filofax Centennial Rollerbal pennen altijd op voorraad hebben, maar ook dat je bij ons altijd als eerst de nieuwe Filofax Collecties voor 2023 kan shoppen!

Shop alle Filofax producten

Alle Filofax collecties

Ben jij op zoek naar een specifieke collectie van Filofax? Hieronder vind je een overzicht van alle actuele collecties.
Klik op de groene knop om direct te shoppen.

Happy shopping! 🥰

Filofax Good Vibes Collectie

Filofax Good Vibes Collectie

Dit is een van de nieuwste collecties van Filofax. En zeg nou zelf: je krijgt toch ook gewoon good vibes van deze collectie?

In deze super uitgebreide Filofax Collectie Good Vibes vind je Organizers, Pennen en super veel accessoires zoals Filofax Tabbladen, Filofax Sticky Notes, Filofax Notitieboeken en nog veel meer!

Filofax Eco Essentials Collectie

Nog meer nieuws! 😍 Naast de Good Vibes collectie heeft Filofax ook de Eco Essentials collectie in 2023 uitgebracht.

De covers van deze prachtige organizers zijn gemaakt van plantvezels, dus er zijn geen plastic of dierlijke materialen voor gebruikt. De inhoud is ook gemaakt van gerecycled papier én door Filofax meteen voorzien van een nieuwe vormgeving. De organizers zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en in verschillende maten. Lekker hip en goed voor het milieu!

Filofax Eco Essentials Collectie
Filofax Norfolk Collectie

Filofax Norfolk Collectie

Deze collectie is geïnspireerd op de pittoreske stadjes en het prachtige landschap van Norfolk.

Met de warme kleuren, covers van leer en voorzien van grotere ringen dan de andere collecties is dit niet alleen een prachtige, maar ook heel praktische collectie. Combineer deze mooie Filofax Organizers met de bijpassende accessoires, waaronder tabbladen, balpennen, stickers, sticky notes en nog veel meer!

Filofax Centennial Collectie

Deze collectie is gelanceerd ter ere van het 100-jarig bestaand van Filofax. Om deze mooie mijlpaal te vieren, heeft Filofax een aantal prachtige pennen, organizers en sleutelhangers gelanceerd.

Ben jij een echte Filofax fan? Dan mogen deze mooie spulletjes zeker niet in jouw collectie ontbreken!

Filofax Centennial Collectie
Filofax Moonlight Collectie

Filofax Moonlight Collectie

De dromerige Moonlight collectie van Filofax straalt rust en luxe uit. Ook deze collectie zit vol prachtige spulletjes die supermooi met elkaar combineren. Een collectie met met organizers van imitatieleer, navulbare notitieboeken en nog veel meer in prachtige zwarte, witte en gouden accenten.

Filofax Indigo Collectie

Hou jij van de kleur blauw? Haal dan je hart op met de Indigo Collectie van Filofax!

Deze populaire collectie loopt ontzettend goed in onze shop en dat verbaast ons niets: Deze collectie is classy, maar zeker ook heel stijlvol! En het is natuurlijk geen verrassing dat ook deze collectie super compleet is.

Filofax Indigo Collectie
Filofax Garden Collectie

Filofax Garden Collectie

De Garden Collectie van Filofax is geïnspireerd op het traditionele Engelse bloemenpatroon, met lieve blaadjes en een tijdloos kleurenpalet.

Kies bij de organizers voor de lichte variant met een witte ondergrond en kleurrijke patroon en lichtblauwe ondertoon of juist voor de donkere uitgave met zachtroze als steunkleur!

Filofax Expressions Collectie

De Expressions Collectie van Filofax heeft een wat drukkere print, helemaal geschikt om jouw bureau op te fleuren!

Ook bij deze collectie zie je twee kleurvarianten; lichtblauw of mintgroen. En de accessoires matchen natuurlijk fantastisch bij allebei de kleuren. Deze collectie maakt je toch altijd vrolijk met zijn bonte uitstraling?

Filofax Expressions Collectie
Filofax Confetti Collectie

Filofax Confetti Collectie

Deze sassy collectie met lieve gouden stipjes is geschikt voor alle ladies out there! Deze Confetti collectie van Filofax heeft een zachte uitstraling, met een stoer randje dankzij de donkere charcoal kleur. En is natuurlijk net als alle andere collecties super compleet.

Filofax Together Collectie

Geïnspireerd door de non-profitorganisatie Girl Rising hebben is  deze prachtige nieuwe collectie ontworpen om vrouwen over de hele wereld SAMEN te eren en hen in staat te stellen een toekomst op te bouwen die helemaal van hen is.

Zeg nou zelf: dit is toch een prachtige collectie mét een prachtige boodschap?

Filofax Together Collectie
Filofax Botanical Collectie

Filofax Botanical Collectie

Last but not least: De Botanical Collectie! Deze collectie met een natuurlijke uitstraling is gemaakt voor de echte natuur liefhebber. In prachtige mintgroen en donkerblauw kleuren en natuurlijk net zo compleet als alle andere collecties! Is dit jouw nieuwe favoriete printje?

Voor ieder wat wils binnen de Filofax Collecties bij My Lovely Notebook!

Of je nou een Filofax Organizer in het formaat pocket, personal of A5 hebt, je vindt bij ons alles om jouw organizer volledige af te stemmen op jouw wensen. Zo wordt jouw Filofax Organizer alleen maar handiger en mooier. Ook voor de Notitieboeken van Filofax ben je bij ons aan het juiste adres. De Filofax Notitieboeken kan je bestelling in A5 én A4 formaat. Ben je veel onderweg? Dan is een A5 notitieboek super handig om in je tas op te bergen. Het Filofax notitieboek A4 staat natuurlijk prachtig op jouw bureau. De notitieboeken vind je in de vaste collectie, en ook in de collecties voor 2023.

Vragen? Wij zijn er om te helpen!

Heb je een vraag over de Filofax Collecties of wil je graag advies bij deze prachtige producten?
Neem gerust contact op via mail of via de chatfunctie van onze webshop.