Peter Pauper Press

Peter Pauper Press

De notitieboeken van Peter Pauper Press hebben wij al sinds 2016 in ons assortiment. Deze betaalbare en leuke notitieboeken zijn zeer geliefd onder onze klanten. Het is ook het ideale cadeautje. Een kwalitatief notitieboek was past in vele portemonnees. Het wordt ook vaak door coaches aan hun klanten gegeven. Wij kunnen deze verzending voor jou verzorgen.

Over Peter Pauper

Peter Pauper Press is een Amerikaans merk dat in 1928 is opgericht. Ze maken stationery producten zoals: notitieboeken, agenda’s en kalenders. Het bedrijf werk samen met diverse illustratoren en ontwerpers, waardoor ze een mooi en bijzonder assortiment hebben gecreëerd. Wij hebben op het moment een grote selectie notitieboeken en stickers van het merk opgenomen. Ook komt een keer per jaar de jaaragenda bij ons binnen, maar deze is altijd snel weer uitverkocht.

Schrijfplezier

Het fijne aan deze notitieboeken is dat ze sluiten met een elastiek of magnetische klep (op de oversized na). Hierdoor houd je alles netjes bij elkaar. De lijntjes zijn licht van kleur, waardoor ze niet al te veel afleiden. De kaften zijn altijd bijzonder en kleurrijk en sommige hebben zelfs details met zilverfolie of goudfolie. Naast de gelinieerde notitieboeken zijn er inmiddels ook dotted notitieboeken (bullet journals) in het assortiment. Wij worden hier heel erg vrolijk van!