Mijn Filofax Organizers A5 en Personal | Manon Underberg

Hallo allemaal,

Graag zou ik jullie wat willen vertellen over mijn bevindingen van de Filofax Domino Soft Blue A5 en de Domino Soft Pale Pink Personal.

Ik was al een tijdje op zoek naar een organizer met een grote ringband omdat ik graag veel schrijf, plak en schilder en waar ik dus veel in kan opbergen. Mijn oog viel op de Filofax Domino vanwege de prachtige kleuren en de flexibele kaft. Nadat ik eerst de Domino A5 heb besteld en heb gebruikt werd ik daarna verliefd op deze mooie maar ook praktische personal organizer in roze.

Filofax Organizers A5 en Personal Domino soft

Alleen het materiaal al is heel zacht en fijn om mee te werken. De flexibele kaft maakt hem heel wendbaar en je kunt er erg veel papier in kwijt. Bovendien beschikt deze organizer over grote opbergvakken, wat dan ook wel weer handig is wanneer je zoals ik veel verzamelt.

Toen de Domino Soft Personal op de site van My Lovely Notebook kwam in o.a. de kleur roze wist ik het wel. Deze moest ik hebben!! De Domino Personal is een kleinere variant dan de Domino A5 (die je niet zo gemakkelijk in je tas gooit). Daarom wilde ik ook een kleinere variant.

Ik doe graag aan bullet journaling, houd een dagboek bij en ik voeg ook veel toe wat herinneringen betreft in mijn Filofax. De Domino A5 gebruik ik als huisagenda, voor trackers, teken- en schilderwerk.

De Filofax Domino Personal gebruik ik als dagboek en bulletjournaling. Deze is erg praktisch om mee te nemen.
Mijn Filofax Organizers A5 en PersonalMijn Filofax Organizers A5 en PersonalMijn Filofax Organizers A5 en Personal

 

Met een verstelbare perforator kun je mooie dividers en spreads maken en deze lamineren, zodat je een heel mooi en overzichtelijk geheel krijgt.

Op mijn bijgevoegde foto’s zijn wat voorbeelden te zien zoals ik het heb gedaan.

Mijn Filofax Organizers A5 en Personal Mijn Filofax Organizers A5 en Personal Mijn Filofax Organizers A5 en PersonalMijn Filofax Organizers A5 en Personal Mijn Filofax Organizers A5 en Personal Mijn Filofax Organizers A5 en Personal

 

Mijn Filofax Organizers A5 en PersonalIk hoop dat ik jullie wat meer duidelijkheid over de Filofax Domino Soft heb kunnen geven.

 

Veel schrijfplezier!

Groetjes Manon Underberg.

 

 

 

 

Zelf ook in een Filofax organizer beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.