Happy spreads in mijn bullet journal

Happy spreads in mijn bullet journal

Happiness en positiviteit in mijn bullet journal

Op mijn werk vragen ze soms of ik ooit weleens chagrijnig ben. Mijn antwoord daarop is, nee echt heel zelden. In mijn pubertijd heb ik denk ik alle humeurige buien al verbruikt, want toen had ik regelmatig wel donderwolken boven me hangen. Ik denk dat dat trouwens heel normaal is in je pubertijd. Hoe ouder ik word hoe vrolijker en positiever ik in het leven sta. Wanneer alles goed gaat in je leven, je zelf gezond bent, fijne relatie, blije kinderen en een fijn huis hebt dan zijn er voor mij weinig redenen om chagrijnig te zijn. Natuurlijk zijn er weleens negatieve dingen die op je pad komen waar je een humeurtje van kan krijgen, maar ik zoek dan altijd het positieve erin. Eigenlijk gewoon omdenken, en dat gaat me goed af. Ook in mijn bullet journal laat ik happiness en positiviteit regelmatig voorbijkomen, zodat ik dit terug kan lezen en weer met een glimlach verder kan.

Happy spreads in mijn bullet journal

Happy spreads in mijn bullet journal

Voor deze zomer heb ik een happiness challenge opgezet in mijn bullet journal. Allemaal leuke dingen waar ik blij van word, die ik graag deze zomer wil doen. Waarschijnlijk gaan ze niet allemaal lukken maar ik ga mijn best doen.

Happy spreads in mijn bullet journal

Deze maand hou ik ook na lange tijd weer een gratitude log bij. Elke dag schrijf ik drie dingen op waar ik dankbaar voor ben. Soms ben je gewoon zo druk dat je vergeet te genieten en dankbaar te zijn voor kleine simpele dingen in het leven. Deze log schud je dan weer even wakker en wekt blijheid op!

Happy spreads in mijn bullet journal

Heb je een keer je dag niet, maak dan eens een pagina in je bullet journal met alleen maar dingen waar jij blij van word. Werkt bij mij erg goed!

Happy spreads in mijn bullet journal

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Zeg een mantra hardop of herhaal hem in gedachten. Voor mij zijn het uitspraken die ik af en toe tegen mezelf in gedachten zeg. Mantra’s zijn er om je gedachten opzij te zetten, je focust je eigenlijk op iets anders dan jezelf, zodat je meer rust kunt krijgen in je dagelijkse drukke leven. Een Mantra houdt je gedachten bezig, zodat je je geen zorgen meer kunt maken over dingen waar je normaal gesproken over piekert. Zie op de foto mijn happy mantra’s.

Happy spreads in mijn bullet journal

Naast de happy mantra’s ben ik los gegaan met mijn favoriete happy quotes. Lekker handletteren, een beetje kleur erbij en veel blijheid!

Happy spreads in mijn bullet journal


Heb jij happy spreads in je bullet journal?

>>> MEER INSPRATIE? <<<
Ga naar de Bullet Journal inspiratie pagina: alle Bullet Journal artikelen bij elkaar
Ga naar de webshop en bekijk ons assortiment Leuchtturm1917 en Nuuna notitieboeken
Download onze Bullet Journal ideeën lijst

Over Esmeralda

Hi! Ik ben Esmeralda, gastblogger voor My Lovely Notebook. Even een korte introductie over mijzelf. Ik ben moeder van twee dochters van 18 en 11 jaar en vrouw van de allerliefste. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn blog www.savethemama.nl waar ik regelmatig schrijf over food, fun & life. Ook heb ik een grote liefde voor schrijven met een doodnormale pen. Vandaar dat ik uiteindelijk ben begonnen met een bullet journal waar ik volledig in los kan gaan met lijstjes, schema's, handletteren en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal in mijn bullet journal schrijf? Ik ga dit maandelijks met jou delen in mijn gastblogs voor My Lovely Notebook. See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.