Cadeau voor je vriend

Een cadeau voor je vriend uitzoeken kan een aardige opgave zijn. Zeker als hij zelf geen idee heeft wat hij wil hebben. Kleding heeft hij genoeg. Nutteloze hebbedingetjes zijn er in huis ook al in overvloed. Ook als hij wel ideeën heeft kan het nog knap lastig zijn. Hij schrijft en/of tekent veel en hij heeft de vurige wens om in een nieuw boekje te beginnen binnenkort. Keuzes en Keuzestress. My Lovely Notebook helpt je graag bij het kiezen. Onze top 7 op een rij.

Robuust en stoer – Nkuku Rustic notitieboek

nkuku rustic notitieboekjes

Dit stoere leren notitieboek is een beauty die menig kerel niet zou mistaan. Een robuust uiterlijk waar jouw vriend of man zijn eigen ei in kwijt kan. De rustic leent zich voor zowel tekst als tekeningen vanwege het blanco papier.

 

Zakelijk en Elegant – Lanybook

Lanybook notitieboek The One zwart grijs

De manier voor je vriend om zich op kantoor te onderscheiden van de rest. De elegante en zakelijke uitstraling maken de Lanybook uitermate geschikt om tijdens elke vergadering op tafel te leggen. In het handig envelopje achterin kan hij al de lieve kattebelletjes van jou bewaren.

 

Voor altijd: Amalfi

Leren notitieboek navulbaar Amalfi bruinPrecies zo aan te passen zoals hij zelf wil. Qua kleur en qua soort papier. En super handige bijkomstigheid: Is het boekje vol met al zijn liefdesverklaringen aan jou dan kan hij deze makkelijk navullen. Tijd voor nieuwe herinneringen in het door jou gegeven en zo blijvende notitieboek.

 

Vrolijk en met een knipoog – Happy Jackson

happy jackson serious notebookIs je vriend een uitgesproken kleurenfanaat? Of is het woord ironie hem op het lijf geschreven? Dan zijn dat de boeken van Happy Jackson ook. Alles wat hij hierin noteert zal met een lach zijn. de opvallende kleur en de grappige tekst helpen hem er aan herinneren dat jij degene bent die hem deze vrolijkheid heeft gegeven.

 

Nuuna notitieboeken

Nuuna notitieboek The master plan koperWil jouw vriend de wereld veroveren? Op welke manier dan ook. Wil je hem aansporen om zijn toekomst verder uit te stippelen. Geef hem een Nuuna Notitieboek cadeau! Het cadeau voor je vriend waarmee hij dankzij jou een stimulans krijgt om vooruit te werken en te denken.

 

The Next big thing voor alle ideeën

The Next Big ThingZit je vriend altijd boordevol ideeën? Of het nu gaat om iets werk gerelateerds of dingen die hij op vakantie wil doen. Maak hem blij met the next big thing waar hij zijn ideeën kan uitwerken en waar hij nog verder geïnspireerd zal raken door de vele quotes die dit boek bevat.

 

Jullie speciale herinnering – Nkuku foto-album

Nkuku leren fotoalbum RusticAl je dierbare herinneringen van één periode heel dichtbij brengen? Maak een persoonlijk fotoalbum van jullie eerste jaar samen, jullie jubileum of van die bijzondere reis. Plak de leukste, gekste, ontroerendste foto’s in dit fantastische foto-album en schrijf je persoonlijke gedachten erbij. Iets unieks en tastbaars en blijvende van jullie samen.

 

Speciale betekenis met dit cadeau voor je vriend

Een cadeau met een speciale betekenis heeft in onze ogen meteen extra waarde. Met bovengenoemde top 7 geef jij je man of vriend iets uniek, iets speciaals, iets tastbaars of iets om hem verder te helpen. Geen nutteloze zaken voor in de kast. Juist iets om voor langere tijd te koesteren.

Kom je er nog niet uit, kijk dan ook eens in onze categorie voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.