Lanybook notitieboek

Lanybook notitieboek

Het merk Lanybook maakt fantastische notitieboeken. Lanybook notitieboeken zijn te kenmerken aan hun design, kwaliteit, het elastiek, de pen lus en vaak de metalen button op het elastiek.

Kwaliteit notitieboek

Lanybook notitieboeken worden ontworpen en gemaakt door gepassioneerde experts in Italië. Vanaf het design tot en met de productie worden alleen milieuvriendelijke materialen gebruikt. De meeste Lanybooks zijn gemaakt van een bijzonder rubberachtig materiaal waardoor het boekje heerlijk aanvoelt. Ook zijn er Lanybook notitieboeken die gemaakt zijn van linnen of papier met een bijzonder zacht laagje.
In de notitieboeken zit 80 grams gelinieerd FSC-papier. FSC-papier is een keurmerk waarbij er gezorgd wordt dat bomen die gebruikt worden voor het maken van het papier, weer opnieuw geplant worden. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het milieu, vervuiling en mensenrechten. Ieder bedrijf met FSC-keurmerk wordt jaarlijks gecontroleerd.

Kenmerken Lanybook

  • Design – De belangrijkste kenmerken van een Lanybook notitieboek is de uitstraling en het gebruik van bijzondere materialen voor de cover.
  • Elastieken band en pen lus – Daarnaast heeft een Lanybook altijd een mooie elastieken band om je notitieboek mee af te sluiten en aan de zijkant een lus waar in je je pen kunt bewaren.
  • Button – Bij een groot deel van de modellen zit er op het elastiek een verschuifbare metalen button, waarbij sommige verfraaid zijn met Swarovski steentjes.
  • Geperforeerde pagina’s – Binnenin vind je gelinieerde pagina’s waarbij de laatste 32 pagina’s een geperforeerd randje hebben, waardoor je de pagina’s er gemakkelijk uit kunt scheuren.
  • Vakje achterin – Achterin ieder Lanybook notitieboek zit een extra mapje om bijvoorbeeld bonnetjes of losse notities in te bewaren.

Diverse lijnen en modellen

Lanybook notitieboek The one
Dit is de meest simpele uitvoering. Op de cover van The one staan veel inspirerende woorden.

Lanybook notitieboek Idea Factory
Een inspirerend notitieboek. Op de cover van The Idea Factory staat het woord idee in diverse talen.

Baby bird en modern barok
Deze Lanybook notitieboeken zijn niet gemaakt van het rubberachtige materiaal, maar van linnen.

Bloomy Rose
Dit is het romantische notitieboek van Lanybook. Een vrouwelijk model in diverse kleuren. Het fleurige notitieboekje is gemaakt van papier met een bijzonder zacht laagje er op.

Verzoekjes

De meeste Lanybook notitieboeken die wij in ons assortiment hebben zijn A5 formaat. Dit is het meest gangbare formaat, en wordt dan ook veel gebruikt op kantoor. Mocht je een verzoek hebben voor een A6 of Large formaat, laat het ons weten dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Ons assortiment Lanybook notitieboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.