Washi tape

Vandaag willen we een minder bekend product in de spotlights zetten. Het lijkt in eerste instantie op plakband, maar het is zo veel leuker! Zowel in je werkend leven als privé kun je er heel veel leuke dingen mee. We hebben het natuurlijk over washi tape of ook wel Masking Tape of fun tape genoemd.

Zakelijke Washi tape:

Naast het extra versieren van je notitieboekje heb je nog een aantal hele praktische dingen die je met washitape kunt doen. Wat dacht je van het ordenen van je notitieboek door washi tape te gebruiken als tabjes. Voor elk onderwerp of project kun je een aparte kleur of motief gebruiken. Zo kom je snel op de juiste pagina terecht.

Wil je het nog specifieker organiseren? Geen nood! Ook hier biedt washi tape een perfecte uitkomst. Washi tape leent zich namelijk heel goed om op te schrijven. Met een kort steekwoord kun je projecten aanduiden.

washi tapeKende je onze cabel drops al? Heel handig om je kabeltjes van computer of telefoon in te doen om ervoor te zorgen dat ze niet van je bureau afglijden. Met washi tape kun je zo ook nog eens markeren. Scheur een stuk washi tape af, schrijf de naam van het kabeltje erop en vouw de tape om het kabeltje heen. Leuk en eenvoudig om zo je kabels van elkaar te kunnen onderscheiden, nietwaar?

 

Washi tape privé:

Ook thuis zijn er veel leuke dingen met washi tape te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld om het cadeautje van je kind er mee in te pakken. Of om dat cadeautje voor die vriendin net dat beetje extra te geven door washi tape als decoratie te gebruiken of tot een strikje te vouwen.
Bekleed er eens een pen of een potlood mee. Onderscheidend, vrolijk en uniek is waarin je dat saaie potlood op dat moment in veranderd. De mogelijkheden zijn oneindig.

We geven je graag nog twee zaken ter inspiratie mee. En dan is aan jou om er zelf leuke dingen mee te doen. 
We kunnen ons voorstellen dat je niet meteen je hele huis met washi tape gaat behangen. Toch zijn er leuke maniertjes om op een leuke manier je huis op te fleuren. Scheur eens een stuk af en plak het uiteinde van de deur eens vol. Het zal je zeker niet elke keer opvallen, maar je zal het zeker zien en we weten zeker dat je eventjes lacht. En wil je eens een andere kleur op je deur hebben? Washi tape is eenvoudig te verwijderen en je ’nieuwe’ deur is alweer bijna een feit.

Ben jij op een feestje ook wel eens op zoek naar je glas? Weet je van al die glazen die op tafel staan ook niet meer welke van jou is. Washi tape is de oplossing. Klein stukje afscheuren, naam erop en je drinkt de hele avond uit je eigen glas. Uiteraard kun je dit ook gebruiken voor een tafelschikking.
washi tape washi tapewashi tape washi tape

 

 

 

 

Heb jij nog leuke ideeën of tips? Deel ze gerust. Zo helpen we elkaar aan originele ideeën en uitspattingen.

washi tape

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.