Terugblik op 2017

Als eerste nogmaals de beste wens voor jullie! We zitten alweer iets meer dan een week in 2018 maar toch wil ik nog even terugblikken op het afgelopen jaar. Want wat was 2017 een pracht jaar voor My Lovely Notebook ♥.

Nieuw in de collectie!

Er zijn een hoop nieuwe dingen op ons pad gekomen en we hebben een boel succes gehad met oude en nieuwe acties. Ook hebben we maar liefst VIJF nieuwe merken toegevoegd aan ons assortiment. Ik zet ze nog even voor jullie op een rijtje:

Daarnaast is het boek Vijf stappen per dag van Marian Palsgraaf ook nieuw en hebben we leuke visitekaartjeshouders toegevoegd en een stickerboek. Ook heeft Nuuna een aantal prachtige mooie nieuwe boeken uitgebracht..

Namenmachine – gepersonaliseerde notitieboeken

Waar wij ook enorm blij mee en trots op zijn is onze nieuwe namenmachine. Daarmee kunnen we een aantal notitieboeken personaliseren en een nog betere en persoonlijkere service bieden aan onze klanten. En daar zijn jullie blij mee hebben we gemerkt want in een korte tijd hebben we al bijna 80 notitieboeken mogen bedrukken!

Naam op notitieboek kopen | My Lovely Notebook

 

Een aantal successen waar we op terug kijken

In ons bijna vier jarig bestaan hebben we afgelopen jaar ook voor het eerst meegedaan met Black Friday. Dit was een geweldig succes! Dit smaakt dus ook absoluut naar meer. Net zoals de Facebook sale die we afgelopen jaar tot twee keer toe hebben gehouden. Ik kan jullie verklappen.. zeer binnenkort komt er weer eentje.

Wat ook zeker een succes was, meer dan we hadden verwacht, waren de Peter Pauper 16 maanden agenda’s. Omdat ze het jaar daarvoor al zo snel uitverkocht waren hebben we afgelopen jaar heel wat meer ingekocht. Toch vlogen ze er ook dit keer weer uit en hebben er toch veel mensen naast gegrepen. Een kleine tip: ze komen rond mei al binnen en ook al gaan ze pas in september in. Zet dit dus groot in je agenda zodat je er dit jaar niet naast grijpt!

Peter Pauper Press agenda 2018 Gold Dots

Waar we ook heel blij mee zijn is het toevoegen van de creditcard betaaloptie. We zien dat vele klanten hier dankbaar gebruik van maken.

Ook hebben we voor onze Belgische klanten goed kunnen onderhandelen waardoor de verzendkosten goedkoper zijn geworden. We blijven uiteraard ons best doen om hier een nog lager bedrag voor te krijgen.

 

Spoiler alert

We hebben al een heleboel plannen voor dit jaar en daar zitten echt knal acties bij. Zoals ik hierboven al verklapte komt er uiteraard weer een Facebook Sale. Maar My Lovely Notebook bestaat dit jaar ook vier jaar en dat gaan we groots vieren.

Er komt een Mystery Box ter ere van dat vierjarig bestaan en zoals de naam al doet vermoeden verklappen we de inhoud niet, maar dat er veel moois in zit dat is in ieder geval zeker. Meer hierover hoor je binnenkort!

2017 was dus een mooi jaar om op terug te kijken, maar er komt weer een pracht jaar aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.