Paperblanks notitieboek

Paperblanks notitieboek

We hebben een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie, namelijk het prachtige merk Paperblanks. We hebben een aantal notitieboeken uitgekozen die we goed in ons assortiment vinden passen. We hopen dat jij ze ook mooi vindt!

Over Paperblanks

Paperblanks is een Canadees merk die al heel wat jaren notitieboeken vervaardigd. De kaften van de notitieboeken zijn heel bijzonder en onderscheiden zich echt van andere notitieboeken vanwege naast de kaft vinden zij de schrijfervaring ook heel belangrijk. Het papier in ieder notitieboek is daarom speciaal gemaakt voor Paperblanks. Daarnaast vinden zij duurzaamheid erg belangrijk, daarom wordt het bindmateriaal gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Afmetingen Paperblanks notitieboeken

Paperblanks notitieboeken hebben niet de standaard afmetingen die wij in Nederland gewend zijn. In ons assortiment vind je overwegend Midi. Dat is een B6 formaat notitieboek en heeft een afmeting van 13 x 18 cm (dat is net iets kleiner dan een A5). Ook hebben wij notitieboeken in het formaat Ultra. Deze zijn 18 x 23 cm en groter dan een A5 notitieboek.

Paperblanks in ons assortiment

De gekozen assortimentsuitbreiding houden we zo veel mogelijk in lijn (smaak) met de notitieboeken die we nu al aanbieden op My Lovely Notebook. Je vindt hier dan ook overwegend de zachtere kleuren zoals blauw, roze en goud.

Paperblanks 10 year-journal

My Lovely Notebook verkoopt al een ruime tijd de One Line a Day dagboeken. Deze dagboeken zijn een groot succes omdat ze zo goed passen in deze tijdsgeest. Iedereen is druk en een dagboek bijhouden is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het zo fijn om toch 5 jaar lang herinneringen te verzamelen in het One Line a Day dagboek, door elke dag een of twee zinnen te schrijven over die dag.

Paperblanks heeft ook een soort One Line a Day dagboek, maar dan voor 10 jaar! En uiteraard helemaal in de look and feel van de bekende Paperblanks. Dit 10 jaren dagboek biedt meer opties dan de One Line a Day. Er is ruimte om je stamboom weer te geven, het zit in een mooie bewaarcassette en bevat een foliomap om losse herinneringen in te bewaren. Hiermee maak je echt een mooi bewaardocument voor later. Bekijk de productuitleg en foto’s van het Paperblanks 10-year journal.

Helaas is dit 10 year journal uit ons assortiment.

4 redenen om een Paperblanks notitieboek te gebruiken

  • Paperblanks notitieboeken zijn de ideale bewaarboeken. Een aandenken voor later omdat de bindwijze en het papier van hoge kwaliteit zijn, blijft jouw notitieboek mooi gedurende de jaren
  • Schrijven in een notitieboek is therapeutisch. Een notitieboek waar je blij van wordt geeft je de mogelijkheid van je af te schrijven, biedt emotionele vrijheid en laat creativiteit vrij.
  • De bijzondere kaften van de Paperblanks notitieboekjes geven een fijne ervaring.
  • Er is veel keuze, er is altijd wel een Paperblanks die bij jou past.

Notitieboeken van Paperblanks kun je gebruiken voor vele toepassingen. Of het nu als dagboek is voor persoonlijke reflectie, om aantekeningen te maken op kantoor, om gedichten in te schrijven, om ideeën in te noteren, om to-do lijstjes in te maken, te gebruiken voor een cursus. Voor elke toepassing is er wel een passende keuze.

Zit jouw favoriete Paperblanks notitieboek er niet bij? Stuur ons dan een email!

Ben je op zoek naar een Paperblanks gastenboek, kijk dan eens op onze andere webshop.

Onze collectie notitieboeken van Paperblanks


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.