Met een reisdagboekje maak je je reis echt onvergetelijk

Met een reisdagboekje maak je je reis echt onvergetelijk

Bikini? Check! Telefoonoplader? Check! Reisdagboek? Zeker weten, check! Mijn vakantie is geen vakantie zonder een reisdagboekje. In combinatie met alle foto’s die ik in een album laat afdrukken, maakt het dagboek mijn vakantie voor altijd onvergetelijk.

Want die foto op die rots van Aphrodite in Cyprus, tsja, die heb ik wel onthouden. Maar hoe ik me voelde, hoe de reis daar naartoe verliep en met welke lokale busmaatschappij we daarheen zijn gegaan, kan ik je zo niet meer vertellen. Als ik mijn reisdagboek erbij pak wel. Daar schreef ik dagelijks in wat ik had gedaan, welke mensen ik had ontmoet, alle bijzondere gebeurtenissen en uitspraken.

Toen die barman die onze hotelkamer binnenstormde

Vooral als ik de boekjes van mijn vakanties met mijn beste vriendin teruglees, is het naast een feest van herkenning ook tranen van het lachen om alle gekke dingen die we hebben meegemaakt. Alle rare uitspraken en gekke figuren die we hebben ontmoet op onze party vakanties in Mallorca en Kos staan erin beschreven. Dat die ene barman die gek was op mijn vriendin ’s morgens vroeg onze hotelkamer binnen kwam denderen herinner ik me nog wel, maar wat ze nu precies tegen hem zei om hem de deur uit te zetten kan ik best voor je opzoeken in ons boekje. En wat was ook alweer de naam die we de kakkerlak hebben gegeven die 10 dagen in een glas onder de kast stond?

Wil je met me trouwen?

Hoe ik me voelde toen ik ten huwelijk werd gevraagd vorig jaar, op de Wave Dancer, uitkijkend over The Blue Lagoon in Cyprus? Hoe hij me vroeg, wat er vlak daarvoor en de rest van de boottocht gebeurde kan ik je allemaal voorlezen. Het lijkt me geweldig dit nog eens terug te lezen als we oud en gerimpeld in het bejaardenhuis zitten.

Visitekaartjes bewaren in reisdagboek

In mijn reisdagboekjes bewaar ik ook altijd de visitekaartjes van mijn favo restaurantjes en barretjes, de toegangskaarten van dagjes weg. Wil je dus tips van een plek waar ik eens ben geweest? Met mijn reisdagboek op schoot help ik je op weg!

Fysieke herinneringen

Letterlijk, fysieke herinneringen van mijn vakanties. En ik kan je vertellen, je waant je echt weer op de plek waar je toen was. Je beleeft de momenten opnieuw. Helemaal gratis, op je eigen bank met uitkijk op het grauwe Nederlandse zomerweer. Vergeet dus zeker niet een pen en een mooi notitieboekje of special daarvoor gemaakt reisdagboekje in je koffer te stoppen als je straks op zonvakantie gaat of een spannende reis gaat maken. Echt, je krijgt er geen spijt van!

Leuke reisdagboekjes


Over Daisy

Ik ben Daisy en blog op homeofdaisies.nl  over beauty, lifestyle en DIY. Omdat ik gigantisch chaotisch ben, heb ik altijd pen en papier bij de hand en heb ik werkelijk overal wel een notitieboekje voor. To do lijstjes, mijn blog, recepten en aantekeningen tijdens reizen. Schrijven maakt mijn leven overzichtelijk.

Eens per maand zal ik op mylovelynotebook.nl praktische tips en ervaringen delen over hoe notitieboekjes jouw leven leuker, makkelijker en georganiseerder kunnen maken.

One thought on “Met een reisdagboekje maak je je reis echt onvergetelijk

  1. Simone says:

    Wat leuk geschreven Daisy! Het is echt fijn als je zo alles kunt teruglezen. Vanaf nu ga ik dat ook echt doen, want zoals je zegt, bepaalde dingen onthoud je nu eenmaal niet helemaal en dat is echt jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.