Nuuna notitieboeken

Nuuna notitieboeken

>>> Ga direct naar de Nuuna notitieboeken <<<

Dat notitieboekjes allang niet meer saai zijn hebben we inmiddels wel bewezen. De vele varianten van natuurlijke materialen tot aan vrolijke kleuren bieden een passend boekje voor elke persoonlijkheid. Vanaf heden biedt My Lovely Notebook jou de mogelijkheid om nog scherper voor jezelf te kiezen. Met trots voegen wij Nuuna notitieboeken toe aan ons assortiment. Een nieuw bewijs dat notitieboeken inderdaad niet saai zijn.

Nuuna – je waardevolle notitieboek

Net zoals elk notitieboek dat je bij My Lovely Notebook vindt wordt ook je Nuuna notitieboek steeds waardevoller. Het leent zich perfect om gevuld te worden met je goede en minder goede ideeën. De spontane indrukken die je hebt opgedaan, gedachten die je hebt gehad, stemmingen die je hebt ervaren of schetsen die je hebt gemaakt. En met de tijd zal de vergankelijke gedachte of zelfs die koffievlek, nagellak of het vlekje van chocola je boekje elke keer weer waardevoller maken.

Nuuna als authentiek medium

Inmiddels zijn we heel erg gewend aan onze spiegelende oppervlakten van onze tablets en smartphones. Ze zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Niets is echter zo gemakkelijk om een gedachte, idee of goede tip op te schrijven dan in een notitieboek. We plaatsten al eerder een artikel dat aangeeft dat je beter kunt schrijven. Zoals gedachten vorm krijgen door erover te praten, zo wordt het visueel door het op te schrijven of te tekenen. En omdat het visueel wordt beklijft de gedachte beter in onze hersenen.

Eco-verantwoord

Het mag duidelijk zijn. Wij houden van onze analoge vriend. Niet dat het afdoet aan de digitale apparatuur om ons heen. We liegen als we er zelf geen gebruik van maken. We houden simpelweg van de combinatie van design en papier. Daarom past Nuuna zo goed bij My Lovely Notebook. De notitieboeken van Nuuna bevatten hoogwaardig papier, maakt gebruik van bijzondere materialen zoals gerecycled leer of gerecyclede spijkerbroek labels (je weet wel, die achterop gestikt zijn en waar je een riem doorheen kan steken) doeken van bootzeil of wat dan ook dat fantastisch aanvoelt of een mooi verhaal vertelt.

Vrouwelijke collectie

We hebben in eerste instantie gekozen om de meest vrouwelijke Nuuna notitieboeken toe te voegen. Deze Nuuna notitieboeken zijn gemaakt van recyclede jeans labels en zijn in de kleur roze/grijs. Wij waren er op slag verliefd op en hopelijk jij ook. Het patroon of tekst van de kaft van deze notitieboeken loopt door aan de zijkanten van het papier. De notitieboeken van Nuuna zijn met zorg gemaakt, en dat is dus te zien in dit soort details.

De collectie uitgebreid

Nadat we zagen dat de notitieboeken van Nuuna erg goed werden ontvangen door ons publiek besloten we om de collectie steeds meer uit te breiden. Zo vind je tegenwoordig vrijwel voor ieder wat wils. Er is in de modewereld een ware monochroom trend gaande en wij ontdekten dat dit ook doorwerkt in de notitieboeken. Daarom hebben wij inmiddels ook een aantal versies van zwart/witte notitieboeken van Nuuna in ons assortiment. Een andere trend, voornamelijk in het lifestyle wereldje, is koper. En laten we nu daarvan ook een aantal pracht exemplaren van bezitten. Zoals je kunt lezen en zien, voor ieder wat wils.

Mocht je op zoek zijn naar een ander notitieboek van Nuuna, laat het ons weten.

Nuuna notitieboeken als aanvulling

Laat een prachtig Nuuna notitieboek jouw aanvulling zijn op je digitale apparaten.
Eenmaal gevuld met jouw herinneringen, grote ideeën of kattebelletjes een mooi en persoonlijk naslagwerk. Zo fijn dat je er naar uitkijkt om, als je Nuuna notitieboek volgeschreven is, deze af en toe weer eens uit de kast te pakken. Zo kan je tijdens het doorbladeren momenten weer herbeleven. Een ware aanvulling op je leven van dat moment.

Nuuna notitieboek als Bullet journal notitieboek

Bullet journaling is hot. Het is het creatief bijhouden van een agenda, dagboek, notitieboek en diverse lijsten in een! Het is een favoriete bezigheid voor velen en je kunt het zo makkelijk en moeilijk maken als je zelf wilt. Een Nuuna notitieboek wordt vaak als bullet journal gebruikt vanwege het puntjes papier. Dus geen lijntjes of blanco, maar stipjes. Hierdoor kun je makkelijk schema’s maken, rechte lijnen trekken en tekenen zonder dat je afgeleid wordt door de lijntjes van een ‘normaal’ notitieboek.

Onze collectie Nuuna notitieboeken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.