Luxe leren notitieboeken gemaakt van Italiaans leer

Luxe leren notitieboeken gemaakt van Italiaans leer

Handgemaakt in Italië

Vanaf vandaag zijn deze fantastische leren notitieboeken van het merk Coles bij ons verkrijgbaar. De notitieboeken van Coles zijn handgemaakt in Italië door een familie die al drie generaties deze notitieboeken vervaardigd. Ze worden gemaakt in de hoofdstad van Toscane (Florence).

Doordat deze ambacht door deze familie al zoveel jaren beoefend wordt, zijn de notitieboeken echt prachtig. Ze gebruiken het mooiste leer, wat in Italië gelooid en gekleurd is. Ook het papier, wat zuurvrij is, wordt in Italië gemaakt. De bomen die hiervoor gebruikt worden zijn speciaal voor deze papier productie geplant, om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Het zijn echte kwaliteit notitieboeken waar je jarenlang plezier van hebt.

Jouw persoonlijkheid uitstralen

Hoe fijn is het als je met een prachtig leren notitieboek naar kantoor of een klant kan? Je bent er trots op en je straalt je persoonlijkheid er mee uit. Want zeg nou zelf, een Hema kladblok maakt echt een andere indruk. Naast dat je dit notitieboek zakelijk kunt gebruiken, kun je deze mooie notitieboeken ook gebruiken voor reflectie, als dagboek, of als reisdagboek / logboek. Ontzettend gaaf als je een bijzondere wereldreis gaat maken en je avonturen kunt opschrijven in een prachtig notitieboek wat een boek wordt om te koesteren.

Navulbaar leren notitieboek

Wij hebben verschillende soorten leren notitieboeken in ons assortiment. Een deel daarvan is vervangbaar, wat super fijn is. Zo kun je de sleeve weer gebruiken door er een nieuw boekblok in te doen. Wij verkopen de navul boekblokken ook waarbij je keuze hebt uit blanco of gelijnd papier. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft.

Mooi cadeau

Een notitieboek is altijd een mooi cadeau. Veel mensen houden nog steeds van schrijven in plaats van alles typen of met de iPad te doen. Een notitieboek heeft namelijk nooit een lege batterij, en door te schrijven onthoud je informatie veel beter. Soms vinden mensen een leren notitieboek net iets te duur als cadeau voor zichzelf. Verras daarom een vriend of vriendin met een fantastisch mooi leren notitieboek. Dat zal zeker in de smaak vallen!

Leren notitieboeken van Coles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.