Gedachten en Mooie Momenten notitieboek

marian palsgraaf Gedachten en mooie momenten

Wat een geweldig mooie toevoeging is het Gedachten en Mooie Momenten notitieboek aan onze My Lovely Notebook collectie! Per direct is het notitieboek beschikbaar om in bezit te krijgen.

Wij van Lovely Notebook weten namelijk hoe belangrijk het is om positief te zijn en positief te kijken naar het leven. En daarom zijn we er ongelofelijk super trots op en ontzettend blij mee dat jij dit boek via onze webshop kan bestellen.

Dit geweldige boek vol met mooie afbeeldingen en inspirerende quotes, geeft jou de mogelijkheid om over positieve dingen van het leven te schrijven en die ook vooral niet te vergeten! Doordat je alle positieve dingen en momenten opschrijft, waardeer je nog meer de kleine dingen van het leven. En die kleine dingen in het leven zijn belangrijk en mogen niet vergeten worden. Hierdoor sta jij nog positiever in het leven.

Positiviteit en dankbaarheid

Het boek laat je richten op positiviteit en dankbaarheid. Het is bedoeld om bewust te worden van jouw gedachten en momenten. Schrijf die dingen op waar je je op richt en laat je inspireren voor een opgewektere mindset. Het boek inspireert en motiveert een bewuste en positieve levensstijl. Daarnaast lees je op toegankelijke wijze hoe je naar een opgewektere mindset toeleeft

Dit hardcover / full color boek van 154 pagina’s geeft jou alle ruimte om positieve gedachten op papier te zetten. Het boek is tevens voorzien van een mooi roze leeslint.

Uitgever

Dit Gedachten en Mooie Momenten Notitieboek is uitgebracht door Marian Palsgraaf, een super onderneemster en eigenaresse en van ‘Just Be you’. Door een zware periode in haar leven is zij toch positief gebleven en heeft zicht gericht op haar persoonlijke ontwikkeling. Mede door mooie berichten op haar Facebook-pagina van anderen en haar eigen ervaringen die zij deelt op haar website, is er vervolgens een stap gemaakt naar het maken van een positiviteitsboek om andere te inspireren. En dat boek is nu een feit!

Cadeau

Geef hem jezelf cadeau en begin snel met het noteren van positieve gedachten. Uiteraard is dit notitieboek ook fantastisch om aan een vriendin te geven die wat positiviteit kan gebruiken.

Eigenlijk verschijnt dit prachtige en inspiratievolle notitieboek op 15 juni maar is nu al verkrijgbaar bij My Lovely Notebook.

Bestel jouw gedachten en mooie momenten boek hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.