Wil jij leren handletteren?

Volg de cursus handletteren van Liefs van Linda - met 10% korting via My Lovely Notebook

Nu met 10% korting op deze online cursus! ✍️

Handletteren is, mede dankzij de bullet journal-trend, de laatste jaren een grote hit. Heb jij dit altijd al eens willen leren of heb je zin in een nieuwe creatieve uitdaging? Liefs van Linda biedt een superleuke cursus aan om zelf te starten met handletteren. My Lovely Notebook mag jou een leuke korting aanbieden.

Ken jij die mooie restaurantborden met daarop prachtige letters? Of van die geweldige kaarten met daarop mooie teksten en waanzinnige posters voor aan de wanden met daarop woorden en quotes die we al jaren tegenkomen.

Handletteren is van alle tijden!

Heb jij dit altijd al eens willen leren of heb je zin in een nieuwe creatieve uitdaging? Liefs van Linda biedt een superleuke cursus aan om zelf te starten met handletteren.

Handletteren van Liefs van Linda bij My Lovely Notebook

 

Leer handletteren op jouw eigen tempo

Ga thuis op jouw eigen tempo aan de slag met handletteren, brushletteren en oefenen met kalligrafie. Met deze cursus, die bestaat uit 10 videolessen en een werkboek van meer dan 80 pagina’s, leer je jouw handletterstijl kennen.

Je leert niet alleen de mooie letters maken, maar ook over dingen als compositie, schaduwen en blenden. Want dat zijn júist de dingen die jouw letters pas écht mooi en speciaal maken. Je gaat op onderzoek uit naar welke manier van handletteren het beste bij jou past en aan het einde van de cursus kun jij prachtige creaties maken in jouw eigen stijl! Kom in die creatieve flow met deze nieuwe hobby.

Enne, wees niet bang dat het te moeilijk gaat zijn. Je start écht bij de basis. Zo begin je simpel met het naschrijven van lettertypen en als je alle stappen hebt doorlopen, ben je een ware pro en kun je eigen verjaardagskaarten maken en jouw bullet journal opleuken met toffe handlettering banners!

 

Leer zelf handletteren met de cursus van Liefs van Linda - met 10% korting via My Lovely Notebook

Bij My Lovely Notebook ontvang je 10% korting op jouw cursus handletteren

Juliëtte van My Lovely Notebook is zelf ook gestart met de cursus en in haar vlogs neemt ze je af en toe mee met haar vorderingen. En wij mogen jou een korting aanbieden!

Met de code Lovely10 ontvang jij 10% korting op de cursus!

Natuurlijk shop je hier bij My Lovely Notebook al jouw benodigdheden. De prachtige brushpennen van Tombow en Dingbats, mooie pennen van Pentel en natuurlijk de mooiste (bullet) journals om jouw creaties direct toe te passen!