5 tips voor een cadeautje voor moederdag!

Moederdag - 5 tips voor moederdag cadeautjes - My Lovely Notebook

Zondag 8 mei 2022 is het Moederdag

Het is op zondag 8 mei 2022 weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten! Er worden al heel lang feesten georganiseerd voor moeders, zelfs bij de oude Grieken al. Hier stond Rhea centraal, de moeder van alle goden. In de Katholieke kerk werd er ook feest gevierd ter ere van Maria. In 1644 werd de eerste officiële Moederdag gevierd en de Moederdag zoals we het tegenwoordig kennen werd voor het eerst gevierd in 1908. Als viering voor alle moeders stelde Anne Marie Jarvis, een Amerikaanse activiste, Moederdag in. Dit deed ze speciaal voor haar eigen moeder die de Mother’s Day Work Club had opgericht. Deze organisatie bracht voedsel en medicijnen naar moeders die het goed konden gebruiken. In 1914 verklaarde de president van de Verenigde Staten elke tweede zondag van mei in tot Moederdag. En dat is tot de dag van vandaag dus nog steeds!

Op zoek naar een cadeau voor jouw moeder, schoonmoeder of iemand anders die voor jou als een moeder voelt? Of misschien wel voor jezelf, om te vieren dat je moeder bent en je jezelf een cadeau gunt? Bij My Lovely Notebook verkopen we een hoop mooie producten voor een mama!

5 tips voor een cadeautje voor moederdag!

 

1. Mam, vertel eens

Mam vertel eens - Elma van Vliet - My Lovely Notebook

Mam, vertel eens is natuurlijk het ultieme Moederdag cadeau! Met dit boek geef je je moeder een prachtig invulboek: je geeft aan dat je alles wil weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals de kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, wordt er stap voor stap een levensverhaal geschreven. Als het boek is ingevuld door je moeder, kan het weer terug naar jou. Zo heb je niet alleen iets heel tofs gegeven, maar ontvang je ook nog eens een héél waardevol document over je moeder.

Het boek staan vol vragen die je een glimlach bezorgen en ontroeren. Het gaat echt over jouw moeder, jouzelf en de band die jullie hadden en hebben. Natuurlijk is dit ook een prachtig cadeau aan jezelf als je moeder bent. Door het steeds een beetje verder in te vullen maak je een prachtig document die je later, ingevuld en wel, aan je eigen kind cadeau kan doen. Misschien wel ter gelegenheid van iets speciaals zoals een geboorte, verjaardag of een huwelijk.

 

2. Boekje met naam

Boekje met naam - My Lovely Notebook

Wil je je moeder een mooie journal of notitieboek cadeau doen? Kijk dan eens naar een boekje met naam! Of kies voor een koosnaam, een quote of iets anders belangrijks in het leven van je moeder. Zo kun je op een subtiele manier een mooi notitieboek personaliseren. Natuurlijk maak je het extra speciaal met een boodschap voorin voor je moeder.

We bedrukken veel soorten boekjes; van Leuchtturm1917 tot Filofax en van Legami tot de prachtige leren notitieboeken van Nkuku. Er zit zeker iets moois tussen om cadeau te doen!

 

3. Een mooie pen van Lamy

Lamy Al-Star Bronze - My Lovely Notebook

Bij een mooi notitieboek hoort natuurlijk een prachtige pen! Of misschien heeft jouw moeder al een prima boekje en wil je alleen een mooie pen cadeau doen. De pennen van Lamy zijn absoluut een aanrader en verkrijgbaar als balpen, vulpen of rollerball. De koperkleurige zal zeker in de smaak vallen!

 

4. The Five Minute Journal Blush

Five Minute Journal - Blush - My Lovely Notebook

Als we het hebben over een fantastisch cadeau, dan willen we absoluut The Five Minute Journal noemen. En hoe leuk is dit om te geven aan je moeder? Het notitieboek bevat vragen voor elke dag en is ongedateerd. Je kunt dus starten wanneer je wil en kunt gerust eens een dag overslaan. De vragen volgen steeds de zelfde structuur en is opgedeeld in twee delen. In de ochtend zet je de toon voor de rest van de dag. Je beantwoordt de eerste drie vragen zodat je dag positief en met een intentie start. De laatste vragen op de pagina beantwoord je voordat je gaat slapen. Hierbij evalueer je je dag en kijk je hoe je het morgen beter/anders kunt doen uitgaande van alle goede dingen die die dag zijn gebeurd. Geen liefhebben van roze? Ook verkrijgbaar in de kleuren, zwart, Royal Blue en Original!

 

5. Een notitieboek van Wrendale

Wrendale - Notebooks - My Lovely Notebook

De boekjes van Wrendale zijn ook zeker geweldig om cadeau te doen! Naast de mooie bullet journals is er ook een gratitude journal te koop waarin je iedere dag kunt noteren waar je dankbaar voor bent. Er is ook een mooie gardening journal voor moeders die graag tuinieren!

Moederdag Cadeau Service

Wist je dat wij alle bestellingen inpakken als cadeautje? Zo ook het cadeautje voor jouw moeder. Handig, want dan hoef jij dat niet meer te doen. Wil je helemaal ontzorgd worden? Vul dan het afleveradres van je moeder in bij het bestellen, dan sturen we het cadeautje met een handgeschreven kaartje namens jou direct naar haar toe. Ideaal!