De top 5 notitieboeken uit ons assortiment

De top 5 notitieboeken uit ons assortiment

Dat wij niet de enige zijn met een voorliefde voor mooie, unieke en duurzame notitieboeken dat is ondertussen wel duidelijk. Maar welke notitieboeken uit ons assortiment worden nou het meeste verkocht? Welke zijn het populairste en waarom dan? Dat vonden wij zelf erg leuk om uit te zoeken en dit hebben we, mede voor jullie, op een rijtje gezet .

Top 5 notitieboeken

Op mijn eigen blog maakte ik al een lijstje met de 8 leukste notitieboeken, naar mijn persoonlijke mening en voorkeur. Maar smaken verschillen en dat is maar goed ook. Sommige boekjes die ik zelf erg mooi/leuk vind staan in de top 5 van notitieboeken die het meest populair zijn, maar er zitten ook een aantal “verrassingen” bij.

Een van de meest populaire notitieboeken van de afgelopen tijd is van het merk Nuuna. Nuuna is een Duits merk en staat bekend om hun veelzijdig assortiment met hoogwaardig papier. Naast dat het kwalitatief goed papier bevat is het ook nog eens gemaakt van bijzondere materialen zoals gerecycled leer of gerecyclede spijkerbroek labels. Nuuna wordt ook veel gebruikt voor bullet journaling. Een trend die je steeds vaker voorbij ziet komen.

Nuuna notitieboek Live Travel

Wat ik een verrassing vond is het meest verkochte notitieboekje, de live travel. Deze heeft namelijk een behoorlijke inhaalslag gemaakt de afgelopen weken en vliegt de deur uit.

Een ander immens populair notitieboekje is de Amalfi. Hij zit qua prijs wellicht in de hogere categorie maar dat heeft ook een aantal hele goede redenen. Dit kalfsleren handgemaakte notiteboek is namelijk navulbaar en daarom zeer duurzaam. De 128 pagina’s die het bevat zijn zowel in blanco als gelinieerde versie te verkrijgen en bevat zuurvrije pagina’s. Je kunt er dus zowel met balpen als met vulpen op schrijven.

Leren notitieboek navulbaar Amalfi bruin

De Amalfi is zowel in bruin, chocoladebruin, aubergine, groen, zwart en donkerblauw te verkrijgen. Voor ieder wat wils dus.

Op een goede derde plek in onze top vijf komt een heel mooie designed boekje van Peter Pauper Press. Dit is een Amerikaans merk dat al in 1928 is opgericht. Het bedrijf werk samen met diverse illustratoren en ontwerpers, waardoor ze een mooi en bijzonder assortiment hebben gecreëerd. Waaronder dus het boekje Up up and away.

Peter Pauper Press notitieboek up up and away

De voorkant van het notitieboek is groen met een opdruk van een witte heteluchtballon met daarin de tekst Imagine. De opdruk heeft glimmende effecten en er is gebruik gemaakt van zilver folie voor extra details. Ook voel je op de kaft een relief van de afbeelding waardoor deze nog meer tot leven komt.

Een merk die het ook zeer goed doet in ons assortiment is Paperblanks, een Engels merk die al heel wat jaren notitieboeken maakt. De kaften van de notitieboeken zijn heel bijzonder en onderscheiden zich echt van andere notitieboeken. Naast de kaft vinden zij ook de schrijfervaring een duurzaamheid heel belangrijk. Het zuurvrije papier in ieder notitieboek is daarom speciaal gemaakt voor Paperblanks en het bindmateriaal wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Paperblanks notitieboek Silver Filigree Maya Blue

Deze Maya Blue midi versie (we hebben zowel midi als ultra en grande) is een veel verkocht notitieboek. En met reden want de foto doet hem totaal geen recht, hij is in het echt zoveel mooier.

En dan de laatste, maar zeker niet de minste, is het notitieboek Gedachten en mooie momenten. Niet van een groot merk, maar gewoon van eigen bodem en gecreëerd door Marian Palsgraaf. Het boek laat je richten op dankbaarheid en positiviteit. Het is bedoeld om bewust te worden van momenten en jouw gedachten. Schrijf die dingen op waar je je op richt en laat je inspireren voor een opgewektere mindset.

Gedachten en mooie momenten dagboek

Ook dit boekje vliegt als warme broodjes over de toonbank. Veelal als cadeautje voor een ander, maar ook regelmatig als cadeau voor zichzelf. En neem het ze eens kwalijk!

Dit waren de vijf meest populaire notitieboeken van de afgelopen tijd. Nu zijn wij natuurlijk erg nieuwsgierig of jouw favoriete boek hier ook bij staat of dat jij wellicht een heel andere voorkeur hebt! Laat het ons gerust weten hier onder bij de reacties, op Facebook of per mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.