The Writing Happiness

The writing happiness journal

Een jaar lang ‘op reis’ door middel van 52 vragen. Dat is wat Florien van Basten Batenburg je eigenlijk beloofd met haar prachtige The Writing Happiness notitieboek. Dit notitieboek is sinds eind 2016 verkrijgbaar bij My Lovely Notebook en daar zijn we maar al te blij mee.

Wie wil nu niet minder moeten en meer plezier in je leven? Ontdekken wat jou energie geeft en ook meer rust, focus en flow in je leven. The Writing Happiness notitieboek helpt je dan ook bij het terugvinden van je happy vibes en het helder krijgen van je verlangens. Het boek en de vragen gaan mee in het ritme van de seizoen maar je kunt instappen wanneer jij wilt. Begin je liever met de vragen achterin het boek dan kan dat gewoon. Denk niet teveel na tijdens het beantwoorden van de vragen maar schrijf gewoon op wat als eerste in je opkomt. Je intuïtie heeft namelijk altijd gelijk!

Spread the good vibes!

Wanneer jij jezelf goed voelt dan verdeel je deze positiviteit automatisch met anderen. Dit zorgt ervoor dat zij zich ook beter gaan voelen. Er komen vragen aan bod zoals ‘welke muziek raakt je diep, schrijf op waarom’, maar ook ‘welke negatieve gedachten zou je graag los willen laten’. Het boek neemt je echt mee op reis zoals ik in de intro al vertelde. Een reis om jezelf beter te leren kennen en vooral ook om juist de positieve dingen van jezelf extra te benadrukken.

Dit hardcover / full color boek van 144 pagina’s geeft jou alle ruimte om de vragen te beantwoorden, bevat een groot aantal prachtige full color foto’s en inspirerende quotes.

Uitgever

The Writing Happiness notitieboek is uitgebracht door Florien van Basten Batenburg, schrijfster, spreker, coach, beach & lifestyle lover met een zwak voor (kook)boeken, kokos en chocola. Ze schreef de bestseller “Tante! Handboek voor coole tantes” en begeleidt food & lifestyle onderneemster bij het schrijven van boeken en het creëren van ‘a bizz & life they love.

Cadeau

Dit prachtige notitieboek is ideaal als cadeautje voor jezelf, maar ook een fantastisch cadeau voor een vriend of vriendin die wel wat ‘positive vibes’ kan gebruiken.

Bestel The Writing Happiness Journal hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.