Sporten en ondernemen

sporten en ondernemen

Op het eerste gezicht lijken sporten en ondernemen misschien niets met elkaar gemeen te hebben, maar toch zijn er behoorlijk veel overeenkomsten. Voor beide geldt dat het starten waarschijnlijk moeizaam zal gaan maar als je na een tijdje bezig bent, kom je steeds verder en gaat het makkelijker.

Overeenkomsten sporten en ondernemen

Je zoekt naar de juiste manieren en middelen om vooruit te komen. Je leert met vallen en opstaan. Je leert risico’s te nemen en afwegen, je probeert dingen uit om te kijken of het wel of niet bij je past en met vooral heel veel doorzettingsvermogen en een positieve blik probeer je je doel te bereiken. Natuurlijk twijfel je af en toe of het je wel gaat lukken, maar om je gestelde doel te halen, is het belangrijk niet op te geven en keer op keer op te staan en door te gaan.

Doel bereiken

Hoe bereik je je doel? Wil je er zelf en alleen op eigen kracht komen en het aanpakken zoals jij wilt? Ga je hulp en/of advies vragen aan experts, want dat kan zeker helpen om je doel sneller te bereiken wat jij voor ogen hebt. Jezelf doelen stellen en plannen, is zo enorm belangrijk! Immers, zonder een plan blijft een wens een droom.

Hardlopen

Ik vind het heerlijk om hard te lopen, en als ik terug kom van een rondje, heb ik weer energie, nieuwe ideeën en positiviteit. Om niet kwijt te raken wat er in mijn hoofd zat tijdens het lopen, moet ik het wel direct noteren. Zonde om dat kwijt te raken. Alle ideeën, doelen, plannen en structuur aanbrengen in mijn dag doe ik met de Daily Greatness Business Planner. Het notitieboek helpt mij te focussen op het bereiken van mijn zakelijke doelen en geeft daar ook de nodige inspiratie en informatie voor (en er is ook een Daily Greatness Training Journal voor het sporten).

Daily Greatness Business Planner

In de Daily Greatness Business Planner heb je alle ruimte om relevante zaken te noteren en belangrijke acties niet meer te vergeten om jouw doel te halen. En dat wil je! Het zorgt ervoor dat je  elke dag de focus houdt op jouw business, jouw ontwikkeling , en vooral het ding dat je niet moet vergeten te doen: genieten!

Wat ga jij doen om jouw zakelijke doelen te bereiken?

Over Corina Evers

Corina - 39 jaar – mama van een tweeling van 6 - Virtual Assistant – ‘ontzorgt’ ondernemers met het uit handen nemen van diverse werkzaamheden - secretaresse op afstand - expertise: structuur en efficiency aanbrengen + maken van Prezi-presentaties en infographics– dol op allerlei soorten notitieboeken, het liefst in leuke, frisse kleuren. – Geniet van het leven - www.virtualfocus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.