Review Daily Greatness Business Planner

review Daily Greatness Business Planner

Tijd voor een review van de Daily Greatness Business Planner. Vorige week schreef My Lovely Notebook er al over in een FaceBook-post. Ze zijn weer op voorraad! Een mooi moment om een review te doen.

Wat is de Daily Greatness Business Planner?

Een planner vol met handige tools en werkbladen om richting het doel te werken dat je voor ogen hebt met jouw bedrijf. Elke week noteer je per dag wat er moet gebeuren. Maar het is nog meer dan dat. De planner bevat ook financiële en budget werkbladen, ruimte om doelen te noteren, een agenda / planning en persoonlijke ontwikkelingstools.

Voor mij dé ideale planner als ondernemer om er voor te zorgen dat ik focus kreeg en vooral ook bleef houden op mijn business.

Hoe gebruik je de planner?

Als ondernemer moet je uiteraard helder hebben wat jouw doelstellingen zijn. Voorin de Daily Greatness Business Planner staat een uitgebreide uitleg hoe je de planner kan gebruiken en krijg je de benodigde informatie om je als ondernemer aan het denken te zetten wat precies jouw doelstellingen zijn voor het komende jaar. Dus ook jouw business plan kun je hierin kwijt. Of je marketing- en financiële plan. En het handige is, je kunt met de planner beginnen wanneer jij wil want het is ongedateerd.

On track blijven

Na 90 dagen krijg je opnieuw de tools en werkbladen aangereikt om terug te kijken naar de doelen die jij je had gesteld. Wat heb je bereikt? Wat kan ik het volgende kwartaal beter doen om de beste resultaten te behalen? Wat moet je nog leren? Maar ook heel belangrijk: welke vakanties heb je gepland staan en waar zou je nog graag naar toe willen? Want naast je bedrijf is ontspanning ook heel belangrijk. Nadat helder is wat je allemaal hebt gedaan en bereikt, ga je de balans weer opmaken voor het volgende kwartaal. Je gaat nieuwe acties vast leggen. Die je vervolgens na een kwartaal weer gaat bekijken. Zo blijf je optimaal focus houden.

De planner zelf

Prima formaat en fijn papier om op te schrijven. Stevige kaft maar wel flexibel. Het is geen saaie planner en staat vol met frisse kleuren. Elke week een inspirerende quote. Door het gele leeslint weet je precies waar je bent gebleven. Er zit een handige social media planner in, compleet met doelstellingen, te benoemen acties en aan wie je dit eventueel kan uitbesteden. Zo verlies je ook voor social media deze planning niet uit het oog. En per kwartaal is er een uitgebreid overzicht die je kunt vullen met budgetten per project. Het jaaroverzicht (inclusief weekcijfers) geeft jou tevens een compleet overzicht in een keer die je kunt vullen voor lopende projecten.

Kortom, ik ben er enorm blij mee. Als ik deze planner niet zou hebben, zou mijn planning er heel anders uit zien.

De Business planner en andere Dailygreatness journals

Over Corina Evers

Corina - 39 jaar – mama van een tweeling van 6 - Virtual Assistant – ‘ontzorgt’ ondernemers met het uit handen nemen van diverse werkzaamheden - secretaresse op afstand - expertise: structuur en efficiency aanbrengen + maken van Prezi-presentaties en infographics– dol op allerlei soorten notitieboeken, het liefst in leuke, frisse kleuren. – Geniet van het leven - www.virtualfocus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.