One line a day – jouw makkelijke bij te houden dagboek

One line a day – jouw makkelijke bij te houden dagboek

Een dagboek bijhouden is niet altijd even makkelijk. Leuk om te hebben is het daarentegen wel. Maar, zo horen wij met enige regelmaat, vooral eentje die al gevuld is. Zodat je niet de moeite hoeft te doen om hele pagina’s vol te schrijven. Gelukkig is er dé oplossing voor mensen die wel graag herinneringen bewaren en die op zien tegen het schrijven van (lange) teksten: de one line a day! Daarmee is een dagboek bijhouden ook voor jou weggelegd.

Wat is One Line a Day?

Met One Line a Day schrijf je 5 jaar lang, elke dag, 1 of 2 zinnen van wat je die dag hebt meegemaakt. Dit boekje helpt jou met het verzamelen van je leukste, mooiste, verdrietigste, meest memorabele momenten. En dat in maar een paar zinnen. Je hoeft je dus niet druk te maken om hele epistels te moeten gaan schrijven.

Varianten van One Line a Day bij My Lovely Notebook

Dit 5-jaren dagboek komt in 3 varianten:

  1. One Line a Day
    Dit is de standaard, algemene versie in de kleur petrol/groen. Een eigen invulling hieraan geven is dus helemaal aan jou.
  2. Mom’s One Line a Day
    Speciaal voor de moeders onder ons. Geheel in de kleur roze kun je hier je gevoelens en ervaringen van die dag opschrijven. Lekker over je zelf of over je kindje. Zeer leuk idee om als kraamcadeau te geven.
  3. Cook’s One Line a Day
    De naam zegt het al. Dit boekje is bedoeld voor de professionele of de bevlogen amateur kok. Noteer wat je zelf hebt gemaakt. Wat een vriend of vriendin heeft gekookt of wat je van de gerechten uit het restaurant vindt. Met de kleur lime/geel onderscheid deze One line zich van de rest

Voordelen van de One Line a Day

Naast het feit dat je geen lange teksten hoeft te schrijven is er nog iets wat de One line a day helemaal fantastisch maakt: Je kijkt nog eens terug naar wat je ooit geschreven hebt. Omdat je 5 jaar lang op dezelfde datum je ervaringen onder elkaar schrijft is het makkelijk terugkijken. Wat deed je die bewuste dag vorig jaar? Of drie jaar geleden?

Tip van ons:

Leg de One line a day ergens waar je elke dag bent, bijvoorbeeld naast je bed. Zo is de kans groot dat je er echt elke dag in schrijft.

Varianten One Line a Day Dagboeken bij My Lovely Notebook


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.