Een nieuw dagboek voor 2019

een nieuw dagboek voor 2019

Het nieuwe jaar is net begonnen, dat betekent dat er ook mooie kansen zijn voor een nieuw dagboek. Natuurlijk is het niet alleen fijn om in een nieuw dagboek te beginnen in het nieuwe jaar, maar ook handig. En waarom? Dat zal ik hieronder uitleggen.

Me time

We weten allemaal wel dat een nieuw boekje openslaan  en je eerste nieuwe gedachte erin zetten niet alleen spannend, maar ook heel leuk is om te doen. Een van de redenen is dan ook, het is gewoon gaaf om te doen. Je mag dan weer lekker een momentje voor jezelf nemen, een theetje erbij pakken en lekker gaan schrijven in je dagboek of notitieboek.  Kies er dan ook eentje waar je blij van wordt. Zo ervaar je dat fijne gevoel elke keer als je gaat schrijven.

Cadeautje voor jezelf

Als je jouw eigen cadeau bij My Lovely Notebook besteld, heb je zelfs plezier aan als het pakketje aankomt, het is namelijk net een cadeau voor jezelf. Verwen jezelf eens lekker, je verdient het.

Een nieuw begin

Misschien is jouw 2018 niet zo leuk geweest en wil je graag je 2019 goed beginnen. Dat kan dan het beste door opnieuw te starten. Als je een nieuw dagboek begint, heb je een schone start, zonder negativiteit. Dit is voor mensen heel fijn en geeft al wat extra rust in het hoofd.

Heerlijk overzichtelijk

Een nieuw dagboek voor elk nieuw jaar geeft veel orde. Je kan later in je leven bepaalde dingen makkelijk terug vinden, en zo kan je het georganiseerd terug lezen. Zelf vind ik het fijn om elk jaar een nieuw dagboek te beginnen, zodat ik ze aan het einde van het jaar terug kan lezen om te kijken of ik mijn doelen heb behaald en waar ik in ben gegroeid. Dit geeft mij altijd een fijn gevoel, omdat ik weet dat ik weer een jaar vooruitgang heb geboekt.

Heb je nou altijd een dagboek willen beginnen maar je weet niet hoe? Juliëtte geeft een online cursus dagboek schrijven. Je kan je hiervoor aanmelden op de website. De cursus is 7 weken en hij is helemaal online. Dit is een hele leuke cursus waar je voor lange tijd baat bij hebt.

Hou jij ook een dagboek bij? Laat het weten in de reacties hieronder.

>> Ga nu naar de mooiste dagboeken toe! <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.