Exclusief: Word. Notebooks

Heel blij zijn we met deze nieuwe aanwinst. Word. Notebooks zijn erg handig, functioneel, en zijn je ideale partner in crime voor al je to do’s.

Uniek is het bulletpoint systeem, hierdoor kun je jouw taken efficiënt organiseren. Er zit aan de binnenzijde een gebruiksaanwijziging voor het noteren van je to-do’s. Vul de bulletpoint in als je een taak toevoegt, zet een streep als je aan de taak begonnen bent, en een kruisje wanneer de taak is afgerond. Hierdoor heb je direct het overzicht welke taken en to-do’s nog opgepakt moeten worden, welke al gestart zijn en welke zijn afgerond.

Word. Notebooks worden verkocht in setjes van 3 notebooks. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs. Gebruik de notebooks onder andere voor het bijhouden van je dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse to-do’s, gebruik het als paklijst voor je eerst volgende vakantie, restaurants waar je altijd nog een keer wilt eten, of gebruik het als jouw bucket list. Daarnaast ook erg handig als boodschappenlijstje.

—- Helaas zijn deze notitieboeken bij ons uit het assortiment —-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.