Gelukkig nieuw jaar en kalender

Gelukkig nieuw jaar en kalender

1 January is the first blank page of a 365 page book.

Let’s write good ones!

 

Gelukkig nieuw jaar allemaal!

We willen jullie bedanken voor een super jaar hier bij My Lovely Notebook. En daar heb jij aan bijgedragen!
Door ons te volgen op sociale media, zoals Facebook en Instagram en door het kopen van onze prachtige producten kunnen wij steeds meer mensen blij maken met een notitieboek. Dat schrijven goed voor je is, helend werkt, je helpt bij het creëren van overzicht en dat het ruimte in je hoofd geeft weten jullie natuurlijk al. Deze boodschap willen we komend jaar nog verder verspreiden zodat we komend jaar (zakelijk) Nederland nog meer zien schrijven in een prachtig notitieboek van My Lovely Notebook. 

Wij kijken terug op een jaar waar we heel veel gebouwd hebben aan het bedrijf My Lovely Notebook. We hebben de site sneller gemaakt, we hebben veel merken met prachtige notitieboeken toegevoegd zoals Nuuna, Paperbanks, Coles en op de valreep van 2015 ook nog het gave Amerikaanse merk Studio Oh! Naast dat we met de site en het assortiment zijn bezig geweest zijn we sinds 2015 ook telefonisch bereikbaar, hebben we het webwinkelkeurmerk, zijn we actiever te vinden op Facebook en hebben we veel andere inspirerende ondernemers ontmoet die ons hebben geïnspireerd.

We zijn ook heel blij met de bloggers die afgelopen jaar voor ons inspirerende artikelen zijn gaan schrijven. Daisy, Merel, Simone en Lisette bedankt.

Bedankt voor jullie support! Mocht je dit lezen en je wil ons wat zeggen, ons inspireren, heb je een tip, een mooi merk of iets anders wat je kwijt wilt? Laat je reactie hieronder achter in de comments. Vinden we leuk 🙂

Kalender

Voor de mensen die het handig vinden hebben wij een kalender gemaakt. Een papieren kalender kan handig zijn als je bijvoorbeeld gebruik maakt van je telefoon als agenda, of je agenda niet altijd bij je hebt. Print de 2016 kalender uit en stop hem bijvoorbeeld in je notitieboek. Het is altijd handig om een jaaroverzicht bij de hand te hebben. Wat ook handig is om hem op je bureau te leggen naast je computer op werk.  Happy Planning!

De kalender kan niet meer gedownload worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.