Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt ieder jaar op 14 februari gevierd. Het is een dag waarop je jouw vriend, vriendin, partner en/of moeder wat extra aandacht geeft. Dit kun je doen door middel van het opsturen van een lief (anoniem) kaartje, het geven van een blos bloemen of een cadeautje, of het ondernemen van een gezellig of romantisch uitje.

In Nederland en in verschillende Europese landen wordt sinds de jaren vijftig Valentijnsdag gevierd. Terwijl in Engeland en in de Verenigde Staten het al eeuwenlang wordt gevierd en Valentijnsdag een echte traditie is.

Een origineel cadeau met Valentijnsdag

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor degene die jij lief hebt?  Hieronder een aantal ideeen.

  • Een boekje met naam. Wist je dat het mogelijk is om een notitieboek met naam te laten bedrukken? Hoe leuk is dat? Je kunt jouw allerliefste verrassen met een notebook met zijn of haar naam, of met jullie beide namen. Of je laat de tekst “voor mijn allerliefste” of de naam van het land/reis die jullie samen gaan maken, op het notitieboek drukken. Hier kun je meer lezen over de mogelijkheden van een “notitieboek met naam laten maken”.
  • Bloemen zijn altijd een goed idee. Bestel een mooie bos bloemen en laat deze thuis bezorgen bij degene die jij wilt verrassen.
  • Een kaartje met een lieve boodschap is natuurlijk ook altijd leuk. Voor degene die je wilt laten weten dat hem/haar leuk vindt. Of stuur een Valentijnskaartje aan je oma, omdat zij altijd voor jou klaarstaat.
  • Inspiratiekaartjes zijn leuk om te gebruiken als spel met je vriend(in), om elkaar (nog) beter te leren kennen. bijvoorbeeld The Wordsmith Deck van Best SelfDeze mooie doos bestaat uit 150 kaarten met reflecterende vragen verdeeld over 6 categorieën (leven, zelf, opleiding, wereld, relaties en willekeurig). Of MLN Journaling vragen kaartjes.  Dit zijn 25 kaartjes met reflecterende vragen. Deze vragen zorgen voor verrassende antwoorden, serieuze overdenkingen en nieuwe ontdekkingen
  • Houden jullie allebei van muziek? Vraag jullie lievelingsnummer aan bij SkyRadio.

Ik ben heel benieuwd waarmee jij degene die je liefhebt hebt verrast? Leuk als je het in de opmerking laat weten!

 

“Leuke Valentijnscadeautjes voor hem”

 

“Leuke Valentijnscadeautjes voor haar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.