Notitieboek met naam laten maken

Notitieboek met naam laten maken

Wist je dat het mogelijk is om een notitieboek met je naam te laten bedrukken? Hoe leuk is dat? Voor jezelf maar ook heel origineel om cadeau te doen aan een ander. Een notitieboek, fotoalbum of agenda wordt hierdoor heel persoonlijk.

Een persoonlijk notitieboek

Je kunt een naam laten bedrukken maar natuurlijk ook een tekst of een datum. Denk aan een bedrijfsnaam of het jaartal waarin je je notebook gaat gebruiken.

Wanneer is het leuk om een persoonlijk notitieboek te gebruiken?

  • Als persoonlijk cadeau; je kunt natuurlijk je vriend, vriendin, collega of moeder verrassen met een boekje met zijn of haar naam. Als verjaardags-, of afscheidscadeau of zomaar omdat je iemand wilt bedanken.
  • Voor jezelf; het voelt bijzonder om in een notitieboek met je eigen naam te schrijven. En voor anderen is het meteen duidelijk dat het notitieboekje van jou is.
  • Voor die speciale reis die je gaat maken; het is leuk om een notebook waarin jij je reisverhalen schrijft, de naam van de reis te geven. Leuk voor dat moment zelf maar zeker ook voor later, om herinneringen op te halen.
  • Als persoonlijk boekje voor de geboorte van je kindje. De naam van je kindje met de geboortedatum erbij. Om de eerste ontwikkelingen, gebeurtenissen en foto’s van je kindje te bewaren. Dit kan natuurlijk ook een kraamkadootje voor je vriendin of (schoon)zus zijn.
  • Als eindejaarsgeschenk voor je medewerkers, om ze te bedanken voor hun goede inzet van het afgelopen jaar.
  • Als gastenboekje voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld de naam van het feest met de datum erbij.
  • Als kadootje vanuit coaches, voor degenen die bij jou in coachingstraject zijn om hun ervaringen, opdrachten en ideeën in op te schrijven.

Welke notitieboeken kunnen bedrukt worden?

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt een regel (naam, datum en/of tekst dus) van maximaal 25 karakters op het boekje laten drukken.

Blinddruk

Dit kan met een blinddruk: de letters worden in het notitieboek gestempeld waardoor een relief ontstaat. Dit heeft een mooi subtiel effect, vooral op een notebook met een zachtere kaft zoals de notitieboeken van Legami.

Foliedruk

Of met een foliedruk: de letters worden in het notitieboek gedrukt met een goud-of zilverfolie.

Mooie kleurcombinaties

Je kunt mooie kleurcombinaties maken door de verschillende kleuren van de boeken te combineren met de verschillende kleurenfolie. Een mooi ton-sur-ton effect ontstaat wanneer je kiest voor de blinddruk of voor eenzelfde kleur folie als het boekje zelf.

Ik ben benieuwd of jij het leuk zou vinden om een persoonlijk notitieboekje te gebruiken of om cadeau te doen? En welke tekst zou jij dan graag op je notitieboek zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.