Ik ontdekte de Midori

Ik ontdekte de midori

Soms krijg jezelf een goed idee en soms krijg je die van anderen. Ik hoorde voor het eerst over Midori van een vriendin en ook collega. We hebben alletwee een zwak voor leuke, speciale of grappige notitieboekjes en delen graag onze enthousiasme als we weer een nieuwe gekocht hebben. Altijd bij elkaar op het bureau spieken wat we nu weer hadden gevonden en gekocht. Totdat ze iets had liggen wat ik nog niet kende. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt want de voorkant was niet van papier of hard kaft. Deze was van mooi donkerbruin stug leer. Het zag er stoer en zakelijk uit. Daar wilde ik meer van weten!

Wat is het?

Het was een Midori, vertelde zij en gooide in een korte tijd een enorme bak met allerlei mogelijkheden naar mij toe. Boekje hier, boekje daar, leer, stof, met print, zonder print of zelf maken, elastieken in allerlei kleuren, mooie sieraden om het geheel nog mooier te maken.

Daarna ging ik zelf op onderzoek uit op internet. Wat een mogelijkheden! Het komt hier op neer: je hebt een omslag en door middel van diverse elastieken die in de omslag zitten kun je meerdere notitieboekjes bij elkaar bewaren.

Reisdagboek

Midori wordt vaak gebruikt als travellers notebook. Je hebt alles bij elkaar om te kunnen noteren maar mocht je weinig mee willen of kunnen nemen op bijvoorbeeld een dagtrip maar niet alle andere boekjes mee willen nemen. En natuurlijk is het gaaf om per trip of per vakantie een dagboek bij te houden? Bij My Lovely Notebook kun je speciaal hiervoor een navulling kopen.

Inhoud

Heel veel dingen noteer ik digitaal maar nog steeds vind ik het erg prettig om notities tijdens gesprekken met klanten op te schrijven. En dan neem ik mijn Midori mee. Zelf heb ik er een van zacht leer in turquoise, ik kan er 4 notitieboekjes in kwijt. Een boekje waar ik tijdens een kennismakingsgesprek met een klant veel in noteer. Ook zit er eentje in met een ruit en eentje blanco die ik graag gebruik om een mindmap te maken als dat nodig is.

Mogelijkheden

Naast notities of een dagboek bijhouden zijn, kun je er ook een navulling in doen en die gebruiken als agenda. Hiervoor kun je de inhoud zelf maken en printen of kopen.

In de webshop van My Lovely Notebook zijn mooie en duurzame midori’s te koop. Ook kun je kiezen uit diverse afmetingen en inhoud qua notitieboekjes.

En maak jouw Midori helemaal compleet en uniek met een mooi sieraad, extra insteekhoesjes voor visitekaartjes, bonnetjes of plattegronden. Zo heb je alles bij elkaar!

Over Corina Evers

Corina - 39 jaar – mama van een tweeling van 6 - Virtual Assistant – ‘ontzorgt’ ondernemers met het uit handen nemen van diverse werkzaamheden - secretaresse op afstand - expertise: structuur en efficiency aanbrengen + maken van Prezi-presentaties en infographics– dol op allerlei soorten notitieboeken, het liefst in leuke, frisse kleuren. – Geniet van het leven - www.virtualfocus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.