5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal

5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal

Het fijne van een bullet journal

Laatst heb ik drie heerlijke weken vakantie gehad en in die drie weken had ik mezelf voorgenomen om zoveel mogelijk niets te doen. Gewoon lekker lui zijn, uitrusten en in de relaxmodus. Dat is perfect gelukt en om eerlijk te zijn heb ik mijn Bullet journal ook even aan de kant laten liggen, want ik had er toch niet zoveel in te schrijven. En dat is het fijne van een Bullet journal je kan er op elk moment weer mee beginnen.

Even geen tijd

Omdat het op mijn werk momenteel erg druk en chaotisch is in verband met een grote verbouwing heb ik ook nu helaas niet erg veel tijd over voor mijn journal. Maar ik heb natuurlijk wel mijn weekly spreads nodig om afspraken en dergelijke in bij te houden. Normaal gesproken hou ik er wel van om me helemaal uit te leven en mijn weekly op te vrolijken met mooie handgeletterde teksten en of doodles maar daar is even geen tijd voor.

Weekly spreads makkelijk opvrolijken

Ik heb gelukkig wel wat vooruit kunnen werken en bij de hele bekende goedkope winkel die iedereen wel kent leuke stickers kunnen scoren. Samen met vrolijke kleurtjes stiften komen deze goed van pas om de weekly spreads op te vrolijken. Ook als je niet zo goed bent in handletteren en tekenen is dit een fijne uitkomst. Of als je net als ik een keer weinig tijd hebt. Natuurlijk kun je ook mooie plaatjes uit tijdschriften knippen of printen en deze in je weekly spread plakken. Deze keer laat ik je zien hoe simpel je de weekly spreads in je bullet journal kan maken.

Ik ben erg tevreden met hoe mijn spreads er de komende weken uitzien. Het heeft me niet echt veel tijd gekost en kan er weer even op los plannen.

Simpele weekly spreads voor je bullet journal

5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal 5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal 5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal 5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal 5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journalMaak jij gebruik van weekly spreads in je bullet journal? Hou je ze dan simpel of ga je helemaal los?

 

Over Esmeralda

Hi! Ik ben Esmeralda, gastblogger voor My Lovely Notebook. Even een korte introductie over mijzelf. Ik ben moeder van twee dochters van 18 en 11 jaar en vrouw van de allerliefste. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn blog www.savethemama.nl waar ik regelmatig schrijf over food, fun & life. Ook heb ik een grote liefde voor schrijven met een doodnormale pen. Vandaar dat ik uiteindelijk ben begonnen met een bullet journal waar ik volledig in los kan gaan met lijstjes, schema's, handletteren en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal in mijn bullet journal schrijf? Ik ga dit maandelijks met jou delen in mijn gastblogs voor My Lovely Notebook. See you soon!

One thought on “5 x simpele weekly spreads voor je Bullet journal

  1. Xenia says:

    Ik hoor en zie vaak een bullet journaal voorbij komen. Het ziet er super uit. Toch elke week een soort ” schilderijtje ”
    Ik geloof wel dat je er de tijd voor moet nemen en wat geduld moet hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.