Het wordt wel plat nu – de slim pen

Wat neem jij allemaal mee naar een vergadering? De presentatie die jullie gaan behandelen, uitgeprint en wel. Je notitieboekje niet te vergeten, want je wil de belangrijkste zaken kunnen opschrijven en je actiepunten noteren. Je laptop misschien? De vergadering duurt een uur dus vergeet ook zeker niet wat te drinken mee te nemen.

Daar ga je met je goeie gedrag en al je spullen. In de vergadering wil je graag meeschrijven. Het te bespreken onderwerp is complex.
Pen….waar is je pen? Niet aan je notitieboekje. Ook niet onder die stapelpapieren. Grrr, denk je, nu dus de hele sessie de collega naast je lastigvallen om ook mee te kunnen schrijven. Zit jij niet op te wachten, zit hij niet op te wachten.

Gelukkig heeft My Lovely Notebook een hele leuke en super handige oplossing gevonden om nooit meer in dergelijke situaties terecht te komen: Slim pen, de slimme pen.

De platte pen

Deze super handige dunne pen wordt namelijk geleverd met een plakstrip. Deze bevestig je aan de voor-of achterkant van bijvoorbeeld je notitieboekje. Zo heb je er altijd een bij de hand en zit je nooit meer zonder. En nog meer voordeel: ondanks de niet alledaagse vorm schrijft deze pen nog lekker ook!

Afbeelding: Slim Pen DutchUs

Slim Pen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.