Wrendale Designs

Wrendale designs notitieboeken en stationery

Ben je op zoek naar een super schattig notitieboek of stationery items? Met trots presenteert My Lovely Notebook het merk Wrendale Designs in de webshop. Prachtige gebonden en ringband notitieboeken in diverse maten.

Op de voorzijde staan diverse schattige dieren in de stijl van Hannah Dale. Hoe vaker wij de producten zien, hoe meer fan we we van worden.

Wrendale designs notebooks

De notitieboeken hebben gelinieerd papier en hebben tussendoor op het papier ook dieren staan. Hier wordt je gewoon vrolijk van. We hebben ze in verschillende maten. A4, A5, B6 en een schattig mini boekje van 11×11 cm voor wachtwoorden in op te schrijven.

Wrendale notitieboek hebben wij met konijn, uilen, egel, giraffe, flamingo, buffel en vosje op de kaft.

Het merk is opgericht door Hannah Dale en ze begon aan de keukentafel. Inmiddels is een mooi familiebedrijf geworden.

Mis je nog een mooi Wrendale designs notitieboekje of pen dat wij nog niet verkopen, laat het ons gerust weten. Dan bestellen we het voor je.

Ook hebben we de populaire Christmas planner en Gardening journal in ons assortiment. Dan zijn ook echt perfecte cadeautjes!

Is dit niet jouw stijl, kijk gerust eens verder naar ons assortiment. We hebben het grootste (en mooiste) assortiment notitieboek en planners in Nederland waar je blij van wordt.

Wrendale Designs kopen Nederland