Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Carmyne's Journals

Carmyne’s Journals notitieboeken met Tomoe River Papier

Wat zijn wij blij met deze toevoeging aan onze webshop. De Carmyne’s Journals met speciaal Tomoe River papier is een genot voor het oog, maar een nog groter genot voor de vulpenschrijver.

De bijzondere kaften

De kaften zijn gebaseerd op 150 jaar oude stoffen uit een Victoriaans stalenboek voor gordijn- en meubelstoffen. Het is een hardcover notitieboek met mooie afgeronde hoeken. De boeken voelen ook echt aan alsof deze bekleed zijn met stof.

A5 notitieboeken

Van deze prachtige Carmyne’s journals zijn nog slechts 2 kaften beschikbaar, maar verwacht wordt dat dit later uitgebreid zal worden naar meer soorten. Het papier van het A5 notitieboek is heel bijzonder: het zijn namelijk 288 pagina’s ivoorkleurig Tomoe River Paper van 68 grams. Normaal gesproken is het aantal grams papier bepalend voor het doordrukken of feathering.

Tomoe River Papier

Door het speciale papier wat gebruikt is, namelijk Japans Tomoe River papier, is dit niet het geval. Het papier is dunner dan de gebruikelijke 80 grams of hoger bij notitieboeken. Het papier wordt op een traditionele manier met de handgemaakt in Japan. En door de speciale samenstelling van het papier, drukt deze dus niet door.

Het papier in dit notitieboek is dotted. Dat papier heeft puntjes in plaats van lijntjes. Dit is ook uitermate geschikt als bullet journal. De puntjes hebben de gebruikelijk puntafstand van 0,5 cm.

Levering

Besteld op werkdagen voor 16:30, direct verzonden met Post NL.

carmyne's journals A5 notitieboek Tomoe River Papier