Coach

coach

Ben jij coach?

Coach jij mensen en wil je ze in hun coaching traject verrassen met een leuk en nuttig cadeautje?
Dan is een notitieboek een leuk idee!

Schrijven is heel krachtig en met name in een transformatieproces waar een coachee doorheen gaat tijdens een coaching. Veel coaches raden hun klanten daarom ook aan om hun voortgang met pen en papier bij te houden. Het met een pen schrijven stimuleert namelijk een ander deel van de hersenen.
Door te schrijven kom je een laagje dieper dan alleen met praten. Er wordt een diepere laag aangeboord, waardoor men dichter bij de emoties terecht komt. Wat wil jouw klant nou het liefst, vanuit het diepste van hun hart?

Daarnaast is het natuurlijk handig voor het groeiproces dat de gevoelens, gedachten, ideeën, acties en aantekeningen worden vastgelegd. Zo kan jouw klant namelijk na de coaching de verandering die hij of zij heeft gemaakt terug lezen.

Ons aanbod notitieboeken

Wij hebben een bijzondere collectie notitieboeken. Genoeg keuze om een mooi notitieboek voor jouw klant uit te kiezen. We hebben notitieboeken met een mooie tekst of een mooie quote op de voorzijde. Maar ook prachtige notitieboeken van bijzondere materialen zoals leer, linnen en suède.

Bekijk ons hele assortiment notitieboeken

Notitieboeken met motiverende quote

Naast onze prachtige notitieboeken met mooie materialen, kan je ook kiezen voor een notitieboek met quote. Kies bijvoorbeeld voor een notitieboek van het merk Rössler, Studio Stationery of Sweet Water Decor. Een quote of motiverende tekst op het notitieboek kan werken als geheugensteuntje of juist net die motivatie bieden om door te gaan met het traject.

En daarnaast is een boekje met een mooie boodschap toch extra bijzonder? Onze notitieboekjes met motiverende teksten hebben we met gelinieerd en dotted binnenwerk, verkrijgbaar in A5 formaat zodat er lekker veel ruimte is om te schrijven.

Bekijk ons hele assortiment notitieboeken

Notitieboek met naam

Bij My Lovely Notebook bedrukken we ook notitieboekjes met naam. De handige notitieboeken bijvoorbeeld van Leuchtturm1917 liggen mooi open, het papier schrijft super én zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo zit er altijd voor iedereen iets tussen!

Deze boekjes zijn trouwens perfect om te personaliseren met een naam, bedrijfsnaam, goed voornemen, mooie quote of jaartal in gouden letters. Helemaal geschikt bij een coaching traject!

Kies deze optie bij jouw bestelling voor een leuke, persoonlijke touch. Oh en we leveren trouwens supersnel!

Lees meer over boekjes met naam

Staat jouw coaching traject in het teken van plannen of het maken van realistische planningen?

Kijk dan ook zeker even naar onze planners! Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Daily Goal Setter van Mål Paper: een planner die veel ingezet wordt bij coaching trajecten waarbij er gekeken wordt naar realistisch plannen in combinatie met dankbaarheid.

Lees meer over de Daily Goal Setter planner


Kies een mooi notitieboek en laat deze bezorgen bij je coaching-klant

Tijdens het afrekenen heb je de mogelijkheid te kiezen voor afleveren op een ander adres. De factuur wordt dan naar jou(w bedrijf) gestuurd, en het notitieboek naar je klant. Uiteraard zonder factuur. En we kunnen bij het notitieboek ook een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weet jouw klant dat het notitieboekje van jou afkomstig is.

Voeg een persoonlijk, handgeschreven kaartje toe

Met liefde pakken wij jouw notitieboek of cadeau pakketje in en versturen het als een fijn cadeau naar jouw coachee. Wat het natuurlijk helemaal af maakt is een persoonlijk kaartje met een handgeschreven berichtje namens jou.

Het ontvangen van een persoonlijke handgeschreven kaart geeft veel meer gevoelswaarde dan een digitale boodschap. Het feit alleen al dat je de moeite neemt een kaart te schrijven wordt zeer gewaardeerd, en daarom beschrijven wij jouw kaartje ook echt met de hand!

Het enige wat jij hoeft te doen, is het achterlaten van jouw persoonlijke berichtje in de kassa en de rest doen wij voor je.

Oh en vergeet natuurijk jouw favoriete kaartje niet aan je winkelmandje toe te voegen! 😉

Goodiebag / verrassingspakket aan het begin van een coaching traject

Wat we de laatste tijd ook veel mogen verzorgen is een verrassingspakketje dat we vanuit eencoach mogen sturen naar zijn/haar klanten. Leuk om het traject mee te beginnen! Helemaal afgestemd op jouw wensen. Per post een fijn pakketje met diverse items zoals een mooi notitieboek, planner, mooie pen, stickervel en/of washitape. Mocht je hier interesse in hebben neem dan contact op met ons.

 

Cadeaupakketje coach

Notitieboeken met je eigen logo

Als je het leuk vindt, kunnen wij ook notitieboeken bedrukken met jouw bedrijfslogo. Dit zijn dan Moleskine(achtige) notitieboeken waar jouw logo in gepreegd zit. Zo ziet jouw klant elke keer als hij of zij in het boekje schrijft jouw bedrijfsnaam. Dit is ook een leuk idee als je bijvoorbeeld een bijeenkomst voor een groep organiseert. Vanaf 50 stuks kunnen wij deze voor je maken. Bekijk deze pagina voor meer informatie over notitieboeken personaliseren met logo.

Een aantal notitieboeken op de praktijk neerleggen en je klant laten kiezen

Regelmatig maken we ook mee dat coaches een aantal notitieboekjes aanschaffen en deze op de praktijk neerleggen. Een nieuwe klant kan er dan eentje uitzoeken die hem of haar aanspreekt en meteen tijdens het eerste gesprek aantekeningen kan maken.

Laat je inspireren op onze website en bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via email, contactformulier of per telefoon: 040-8433570.

Naar de notitieboeken

Wil je meer informatie of advies? Stuur ons een berichtje!

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw berichtje of vraag

    Coach