Coach

coach

Ben jij coach?

Coach jij mensen en wil je ze in hun coaching traject verrassen met een leuk en nuttig cadeautje?
Dan is een notitieboek een leuk idee!

Schrijven is heel krachtig en met name in een transformatieproces waar een coachee doorheen gaat tijdens een coaching. Veel coaches raden hun klanten daarom ook aan om hun voortgang met pen en papier bij te houden. Het met een pen schrijven stimuleert namelijk een ander deel van de hersenen.
Door te schrijven kom je een laagje dieper dan alleen met praten. Er wordt een diepere laag aangeboord, waardoor men dichter bij de emoties terecht komt. Wat wil jouw klant nou het liefst, vanuit het diepste van hun hart?

Daarnaast is het natuurlijk handig voor het groeiproces dat de gevoelens, gedachten, ideeën, acties en aantekeningen worden vastgelegd. Zo kan jouw klant namelijk na de coaching de verandering die hij of zij heeft gemaakt terug lezen.

Ons aanbod notitieboeken

Wij hebben een bijzondere collectie notitieboeken. Genoeg keuze om een mooi notitieboek voor jouw klant uit te kiezen. We hebben notitieboeken met een mooie tekst of een mooie quote op de voorzijde. Maar ook prachtige notitieboeken van bijzondere materialen zoals leer, linnen en suède.

Bekijk ons hele assortiment notitieboeken

Kies een mooi notitieboek en laat deze bezorgen bij je coaching-klant

Tijdens het afrekenen heb je de mogelijkheid te kiezen voor afleveren op een ander adres. De factuur wordt dan naar jou(w bedrijf) gestuurd, en het notitieboek naar je klant. Uiteraard zonder factuur.
En we kunnen bij het notitieboek ook een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weet jouw klant dat het notitieboekje van jou afkomstig is.

Goodiebag / verrassingspakket aan het begin van een coaching traject

Wat we de laatste tijd ook veel mogen verzorgen is een verrassingspakketje dat we vanuit eencoach mogen sturen naar zijn/haar klanten. Leuk om het traject mee te beginnen! Helemaal afgestemd op jouw wensen. Per post een fijn pakketje met diverse items zoals een mooi notitieboek, planner, mooie pen, stickervel en/of washitape. Mocht je hier interesse in hebben neem dan contact op met ons.

Cadeaupakketje coach

Notitieboeken met je eigen logo

Als je het leuk vindt, kunnen wij ook notitieboeken bedrukken met jouw bedrijfslogo. Dit zijn dan Moleskine(achtige) notitieboeken waar jouw logo in gepreegd zit. Zo ziet jouw klant elke keer als hij of zij in het boekje schrijft jouw bedrijfsnaam. Dit is ook een leuk idee als je bijvoorbeeld een bijeenkomst voor een groep organiseert. Vanaf 50 stuks kunnen wij deze voor je maken. Bekijk deze pagina voor meer informatie over notitieboeken personaliseren met logo.

Een aantal notitieboeken op de praktijk neerleggen en je klant laten kiezen

Regelmatig maken we ook mee dat coaches een aantal notitieboekjes aanschaffen en deze op de praktijk neerleggen. Een nieuwe klant kan er dan eentje uitzoeken die hem of haar aanspreekt en meteen tijdens het eerste gesprek aantekeningen kan maken.

Laat je inspireren op onze website en bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via email, contactformulier of per telefoon: 040-8433570.

Naar de notitieboeken

Wil je meer informatie of advies? Stuur ons een berichtje!

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw berichtje of vraag

    Coach