Stichting Webwinkel Keur

My Lovely Notebook heeft het  Webwinkel Keurmerk van stichting WebwinkelKeur. Hieronder lees je wat dat voor jou betekent. Kort gezegd, onbezorgd shoppen bij My Lovely Notebook!

Stichting Webwinkel Keur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Onze website is door Webwinkel keur beoordeeld en we hebben het keurmerk gekregen. Hierdoor weet je dat My Lovely Notebook een betrouwbare webshop is die ook telefonisch bereikbaar is en onze webshop voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Waarbij je veilig kan betalen, eenvoudig kunt retourneren en je privacy gewaarborgd is. Daarnaast heb je de mogelijkheid ervaringen over het winkelen bij ons te schrijven en ervaringen van anderen te lezen. Dit geeft je meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes.

Links onderaan elke pagina zie je de slider met klant ervaringen en aan de linkerzijde van de website kun je klikken op de roze balk. Hier zie je dan de klant ervaringen en beoordeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.