My Lovely Notebook notitieboekjes in Vriendin 15-2016

WHOOP WHOOP – wat super! We staan deze week in de Vriendin met maar liefst 3 notitieboekjes uit onze webshop! Onze dag kan niet meer stuk en wat zijn we trots. 🙂 Hier onder vind je meer informatie over de notitieboekjes.

My Lovely Notebook notitieboekjes in Vriendin 15-2016

My Lovely Notebook in vriendin 15-2016 My Lovely Notebook Vriendin 15-2016

Notitieboek Wereldkaart

Dit reislustige boekje met de kaart van de wereld erop, is een perfecte travel journal. Koop hem voor jezelf voor een mooie reis die je gaat maken of geef hem cadeau aan een vriend of vriendin die gaat reizen. Het bijhouden van een reisdagboekje is heel leuk voor later omdat je dan door het terug te lezen weer meer kan herinneren. Wat viel je op, wat zag je allemaal, hoe rook het daar?

Paperblanks notitieboek Blush Pink

Paperblanks maakt prachtige notitieboeken en dit blush pink notitieboekje is echt een perfect dagboek. Schrijf dagelijks of wekelijks op wat je meemaakt, hoe je je voelt en lees het over een tijdje nog eens na.

Notitieboek Cherry blossom

Een prachtig en handzaam notitieboekje met een goud randje. Het notitieboekje heeft lijntjes papier, sluit met een groen elastiek en de zijkanten van het papier zijn goud geverfd voor een extra luxe effect!

Hier vind je de notitieboeken uit de Vriendin

My Lovely Notebook notitieboekjes in Vriendin 15-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.