Happy Jackson: Vrolijk, Kleurrijk, veelzijdig

Happy Jackson: Vrolijk, Kleurrijk, veelzijdig

Kleurrijk

Kleur in je leven is belangrijk. Kleur maakt de mens over het algemeen vrolijk. Denk aan een bloemetje in huis of een mooie opvallende jurk. Kleur schijnt therapeutisch te werken. Weleens een kleurensauna gezien of ervaren? Het bestaat! Dat My Lovely Notebook een merk voert waar we jou en je omgeving blij mee maken staat ook vast! We hebben een uitgebreid assortiment aan Happy Jackson artikelen.

Vrolijk

Opvallende kleuren is een onderdeel wat het Happy Jackson assortiment kenmerkt. Daarnaast voeren de notitieboekjes bijzondere patronen op het schutbladen en zijn de zijkanten van de bladzijden ook nog eens gekleurd. Op het moment dat je iets van Happy Jackson ziet zal je zien dat je niet alleen van de felle kleuren heel erg vrolijk wordt. Ook teksten als ‘Thoughts and Doodles of an Undiscovered Genius’ (gedachten en tekeningetjes van een onontdekt genie) of little book of awesome (Het kleine boekje ‘te gek!’) zorgen voor een goedgehumeurde geest.

Veelzijdig

Naast notitieboekjes in verschillende kleuren en maten biedt My Lovely Notebook nog meer vrolijke, kleurrijke Happy Jackson artikelen. Stickynotes die tonen hoe geweldig georganiseerd je bent. Geen saaie geeltjes meer, maar post-its in de vorm van kleurrijke wolkjes en paginaplakkers met teksten als Yay en Woah!

Wie is Happy Jackson?

Het Engelse merk Happy Jackson bestaat uit een duo dat zich heeft toegelegd op het creëren van hele kleurrijke en grappige producten. Zij combineren opvallende kleuren met even zo opvallende patronen met leuke teksten. Daarmee tovert Happy Jackson altijd een lach op je gezicht. Naast notitieboekjes biedt Happy Jackson nog meer vrolijkheid in stationary producten en accessoires.

Happy Jackson collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.