Even voorstellen: Nicole

Wanneer je de Facebookpagina van My Lovely Notebook volgt heb je het vast al voorbij zien komen. Per 1 november heeft deze webshop er namelijk een medewerker bij. Omdat Juliette, de eigenaresse, met zwangerschapsverlof ging had zij iemand nodig om haar taken over te nemen. Na een aantal goede sollicitatiegesprekken met kandidaten is daar uiteindelijk één iemand uitgekomen en dat is Nicole! Graag stelt zij zich hier wat uitgebreider voor en kun je, mocht je ze hebben, ook je vragen hieronder stellen.

p1110767Hoi allemaal! Ik ben dus Nicole en per 1 november werk ik elke middag op het kantoor van My Lovely Notebook. Toen ik de vacature voorbij zag komen (dankzij een lieve vriendin) wist ik direct dat deze baan op mijn lijf geschreven was. Ik ben namelijk, net als Juliette, dol op notitieboekjes en ben ook al vanaf jongs af aan een echte schrijfster.

Schrijfster in de vorm van: ik heb vele dagboeken versleten en de gedichten staan ook in vele schriften en notitieboekjes geschreven. Daarnaast ben ik ook online te vinden met mijn eigen blog. Sinds april 2014 heb ik een eigen domein: Meisje-Eigenwijsje.nl en daar komen dus vrijwel elke dag wel nieuwe artikelen online. Persoonlijke artikelen over de dingen die ik meemaak, die spelen en waar ik graag mijn kennis over deel. Maar ook reviews, witacties en ander soort artikelen. Naast mijn computer heb ik dan ook standaard een notitieboekje liggen voor de laatste hersenspinsels en ook in mijn tas zit er standaard eentje.

Je merkt het vast wel, deze webshop past perfect voor mij en het voelt dan ook bijna als een droombaan. Naast dat ik dus hier werk en bezig ben met mijn blog heb ik ook nog een gezin. Ik ben in 2013 getrouwd met Bart en samen hebben wij een dochtertje genaamd Fay van 2,5 jaar oud en is er ook nog een tweede kindje op komst! Mijn gezin staat natuurlijk op de eerste plaats en ik doe dan ook graag leuke dingen samen met hen. Zo zijn we regelmatig in het bos te vinden, of bij een speeltuin, dierentuin of een pretpark. Dan neem ik ook vrijwel altijd mijn spiegelreflex camera mee want fotograferen is óók een passie.

Wil je meer over me weten, neem dan gerust een kijkje op mijn blog of stel je vraag hieronder of via social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.