Compendium notitieboek

Compendium is een inspirerend merk dat sinds 1985 bestaat. Het bedrijf zit in Seattle, en wordt door een klein team gerund. Hun producten worden over de hele wereld verkocht. Nu ook in Nederland, bij My Lovely Notebook.

We zijn super blij met het toevoegen van dit merk aan ons assortiment. Compendium verandert namelijk dagelijkse producten in bijzondere cadeaus en dagelijkse momenten in onvergetelijke momenten. Ze combineren frisse en levendige designs met inspirerende en doordachte woorden. Dit zie je terug in de notitieboeken die wij in het assortiment hebben. Hun motto is om een geïnspireerd leven te leiden, en daar sluiten wij ons bij aan. Wij worden er instant vrolijk van!

Motto journals

Neem bijvoorbeeld de Motto journals. Dit zijn A6 notitieboekjes in frisse kleuren met op ieder boekje een inspirerende of motiverende tekst voorop. Leuk voor je zelf. Als je een doel hebt, kies dan een notitieboekje wat daarbij aansluit, zodat je er elke dag mee ‘geconfronteerd wordt’. Maar je kunt de motto journals ook cadeau doen aan een vriend of een vriendin om een hart onder de riem te steken en hem of haar er mee op te vrolijken.

Eco standaarden van Compendium

Compendium vind het belangrijk te geven aan de wereld zonder dat daar de wereld van ten koste gaat. Daarom gebruiken ze voor hun producten en notitieboeken alleen maar FSC papier. Door notitieboeken van FSC-papier te kopen draag je bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. De Compendium notitieboeken worden geprint met soja inkt. Soja inkt is een inktsoort dat gemaakt is van sojabonen. In tegenstelling tot inkt dat gebaseerd is op petroleum is deze inkt milieuvriendelijker, kan specifiekere kleurschakeringen aan en maakt het makkelijker om gerecycled papier te maken van het eindproduct.

Notitieboeken

Naast de Motto journals hebben we ook een aantal andere notitieboeken van Compendium in het assortiment. Wij hebben gekozen voor de notitieboek met teksten die ons (en hopelijk ook jou aanspreken). Daarnaast hebben we ook een heel gaaf doodlebook: The next big thing. Dit is een dik en groot notitieboek waarbij blanco pagina’s worden afgewisseld met dotted grid (puntjes raster). Op elke pagina staat klein aan de zijkant een inspirerende quote. Dus ben je op zoek naar inspiratie om tot nieuwe ideeën te komen, of ben je op zoek naar een cadeau voor een creatief persoon. Geeft dan het doodlebook: The next big thing.

We hopen dat je de notitieboeken van compendium uit ons assortiment leuk vindt. Ben je op zoek naar een ander Compendium notitieboek, of juist naar een notitieboekje wat we hebben in grote oplage? Laat het ons even weten, dan bestellen we het voor je! 

Onze compendium collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.