Happy Jackson verkrijgbaar bij My Lovely Notebook

Happy Jackson

Ken jij het merk Happy Jackson al?

Happy Jackson is een merk uit Engeland. Wij denken dat deze kleurrijke boekjes een mooie aanvulling zijn op de notitieboekjes die we al hebben. Happy Jackson staat bekend om de vrolijke kleuren, grappige teksten en vrolijke patronen. Van dit merk hebben wij verschillende producten zoals de notitieboeken, sticky notes, lunchboxen en reisbeker.

Notitieboeken

We hebben een aantal verschillende notitieboeken van Happy Jackson. Notitieboeken met vrolijke kleuren, grappige teksten in diverse formaten. Ideaal met een harde kaft en sluit met een elastiek. Daarnaast is het schutblad van ieder notitieboek erg vrolijk én zit er achterin een handig vakje voor briefjes en visitekaartjes.

Sticky notes

Van de sticky notes van Happy Jackson word je instant vrolijk. Plak deze gekleurde post-its overal op: bijvoorbeeld in je agenda, op je computer of in een boek.

Lunchboxen

Grappige lunchboxen die iedere lunch een feest maken. Wij hebben 2 varianten. De gele met daarop YAY LUNCH! en de roze met de tekst MY VERY HEALTHY SNACKS. (deze zijn helaas uit het assortiment).

Reisbeker

Sinds kort hebben we ook een gezellige reisbeker toegevoegd aan het Happy Jackson assortiment. (deze is helaas uit het assortiment).

Wat vinden jullie er van? Geef je mening in de reacties!

Happy Jackson collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.